Wednesday, 6 November 2019

Tilbud til kriminelle i ghetto: Flyt og du får 15.000 kroner og flyttehjælp - danskerne betalerI weekenden opsatte Odense Kommune sedler i ghettoområder, hvor der står: 'Tilbud. Tilskud til flytning. Har du fået en dom i 2019, har du mulighed for at få flyttehjælp.'

Tilbuddet til de kriminelle beboere finansieres af danskernes skattepenge.

Dømte kriminelle bliver tilbudt gratis flytning, betaling af depositum, nyt indbo og husleje et nyt sted, hvis de flytter fra en af flere belastede ghettoer i Odense.

Man ønsker fra kommunens side at nedbringe antallet af kriminelle ghettobeboere i boligområdet for dermed at undgå at komme på regeringens ‘ghettoliste’ og få betegnelsen ‘hård ghetto’.

Sker det, risikerer kommunen, at der skal rives boliger ned. Et af kriterierne i regeringens ghettoplan er nemlig, hvor mange kriminelle, der er i et område.

Det hele handler om at flytte og skjule problemerne. Danskerne betaler de kriminelle personers regninger, og problemet flyttes bare et andet sted hen.

Odense Kommune ønsker at skjule problemet og fjerne nogle boligområder fra ghettolisten. Men de kriminelle og arbejdsløse migranter vil stadigvæk være i Danmark.

Det er tid til at få Danmark ind på en MEGET stram kurs.


Se også
Bwalya Sørensen dækkede over sexforbryder: Voldtægtsmand kunne være gået fri

2 comments:

  1. Det var mange penge, det kan man ellers få meget pigtråd og fængselshegn om ghettoen for, i stedet.
    Nu bliver betændelsen spredt, det er ellers nemmere at indsamle dem når de er i samme rotterede..

    ReplyDelete
  2. Havde det så endda været for at forlade Danmark.

    ReplyDelete