Thursday, 28 November 2019

Allah er stor hos Telenor
Mobilselskabet Telenor fordømmer krænkelse af ‘den hellige koran’.

Danmarks næststørste teleselskab Telenor med omtrent 1,7 millioner mobilkunder falder nu på sine frygtsomme knæ for islam og koranen.

En afbrænding af muslimernes koran i den norske by Kristiansand har nedkaldt hadske muslimers vrede over Norge og store norske firmaer.

De seneste dage har der været demonstrationer i den pakistanske by Karachi, hvor blandt andet det norske flag er blevet brændt af.

Mobilselskabet Telenor sælger også abonnementer i Pakistan. Derfor ryster telegiganten i bukserne og har indrykket en annonce på forsiden af en pakistansk avis.

'Vi fordømmer på det kraftigste krænkelsen af den hellige koran, der fandt sted i Norge og fortsætter med at udtrykke vores dybeste bekymring,' skriver Telenor i den indrykkede annonce.

'Vi står i solidaritet med vores medborgere, og vi bliver ved med at være forpligtede til de millioner af pakistanere i de kommende år,' fortsætter Telenor.

Hvad Telenor IKKE bekymrer sig om, er knægtelsen af ytringsfriheden i Norge. Da koranen bliver brændt af midt i november, afbryder norsk politi arrangementet og beskytter koranen.

Det er i strid med norsk lov og krænker nordmændenes ytringsfrihed, hævder norske jurister.

Norske myndigheder afskaffede blasfemiparagraffen i 2015, alligevel har norsk politi fået ordre til at beskytte koranen, fordi efterretningstjenesten frygter muslimske angreb på landet.

Store virksomheder som Telenor viser gang på gang, at de er klar til at lade islam overtrumfe alt - selv ytringsfriheden. Så der kan tjenes penge.

I mange sammenhænge peges der fingre af de politikere, der har ført en lemfældig indvandringspolitik. Men ofte glemmes storindustrien og de firmaer, der reelt understøtter islams indtog i vesten.

Telenor burde overveje at flytte sin virksomhed til de islamiske lande og udelukkende servicere muslimer.

Hvem vil have et teleabonnement hos et firma, der bruger betegnelsen ‘den hellige koran’?

Allah er stor hos Telenor.


Se også
Jødehad i Netto: Jødisk kunde chikaneret af palæstinensisk Netto-medarbejder

1 comment:

  1. Ingen i Danmark har glemt Arlas og Grundfos' leflen for de arabiske diktaturer i forbindelse med den såkaldte Muhammed-krise. Det var skammeligt!

    ReplyDelete