Saturday, 5 October 2019

Topmodel driver politisk chikane mod Anahita Malakians fra Nye Borgerlige“Bare en generel skuffelse,” sådan skriver den kendte fotomodel Lykke May i en politisk hetz mod en tidligere folketingskandidat fra Nye Borgerlige.

Fotomodellen Lykke Mays ord er rettet mod en nyåbnet burgerrestaurant - The Barn - der bestyres af politikeren Anahita Malakians fra Nye Borgerlige. De seneste dage har falske anmeldelser fra migranter og venstreorienterede haglet ned over spisestedet The Barn i Københavns Nordvestkvarter.

Formålet er at ramme politikeren Anahita Malakians på hendes levebrød, fordi hun er islam- og indvandrerkritisk i sit politiske arbejde.

Den ræverøde supermodel Lykke May Andersen deltager helt åbent i politiske chikane i Danmark.

Lykke May har haft adresse i det fashionable ‘West Village’ i New York, og hun bor i dag i København med sin søn på fem år, der lyder navnet Shooter Sandhed Schnabel. Faren til Lykke Mays barn er den kendte ekspressive maler Julian Schnabel. Lykke May har også et liebhaversommerhus ved kysten i det forgyldte Nordsjælland. Her bor der ikke kriminelle indvandrere.

Lykke May lever på tryg afstand af multikulturens problemer. Fotomodellen blev i 2003 tilkendt godt 12 millioner kroner i erstatning på grund af en bilulykke i New York . Desuden har hendes modelkarriere været en stor økonomisk succes.

Lykke May kæmper den islamiske sag i Palæstina, arbejder med muslimske indvandrere i Grækenland og ønsker at afviste migranter skal ud af de danske udrejsecentre.

Lykke May har haft en stor rolle i en af Susanne Biers film, hvor hun spillede overfor den verdenskendte Nikolaj Coster-Waldau. Den kreative klasse elsker den yderste venstrefløj, der omfavner islam og befolkningsudskiftningen.

Lykke May er udover sit iltre look på catwalken berygtet for sin aggressivitet og voldsomme adfærd. I 2006 måtte amerikansk politi anholde Lykke May efter en flyvetur fra Amsterdam til Miami, hvor modellen havde været beruset og voldelig.

Lykke May kan også præsentere et rædselskabinet af tidligere kærester, der blandt andet tæller den voldsdømte fodboldspiller Nicki Bille, der røg bag tremmer efter et overfald på to kvinder. I 2015 blev Nicki Bille dømt for at bide en politibetjent i armen.

Den fotogene Lykke May har også været kæreste med svindleren og indbrudstyven Vincent Morris, der er kendt for sin medvirken i realityserien Robinson Ekspeditionen og sin politianmeldelse af Nye Borgerliges Pernille Vermund.

I dag er Lykke May gift med en svensk technomusiker med kunstnernavnet ‘Ulv’, der har en fortid som kriminel og grafittimaler. Lykke Mays ægtemand hader svensk politi, fordi ordensmagten forfølger ham.

Supermodellen og millionæren Lykke May viser den kreative klasses sande ansigt, der indbefatter åbenlys chikane mod en politisk modstander, hvor man ønsker at ramme Anahita Malakians på levebrødet.

Samtidig vil den celebre fotomodel gerne signalere ‘godhed’ og ‘tolerance’ overfor islam og indvandrere. Men Lykke May gør det gerne med en kølig drink i sommerhuset i Nordsjælland, og når hun søger tilflugt i New York på endnu et velbetalt modeljob.


Se også
Afsløring: Enhedslistens vælgere bag politisk chikane mod Anahita Malakians' burgerrestaurant

4 comments: