Monday, 7 October 2019

Muslimer bag grov chikane: Politiker kan ikke arbejde i indvandrerbydel

Nye Borgerliges Anahita Malakians har været nødsaget til at sige sit job op efter flere dages chikane og forfølgelse. Det hele kulminerer med stenkast og hærværk mod politikerens arbejdsplads - burgerrestaurant The Barn - fredag nat.

Det viser sig, at muslimer og migranter har stået bag en stor del af den onlinechikane, der har ført til, at en indvandrerkritisk politiker nu står uden job.

“Et forfærdeligt sted hvor racisterne tjener penge,” erklærer den tyrkiske migrant Zeynep Salci og peger med en pistol.

Zeynep Salci er en af mange migranter fra muslimske lande, der har fundet det ekstreme had frem i det land, der har ladet dem få del i alverdens velfærdsgoder.

“Der er kakerlakker i maden,” skiver den marokkanske migrant Brahim Ab.

Det er selvfølgelig chikane fra migranten, der skal ramme den islamkritiske Anahita Malakians på hendes levebrød. Og den islamiske mission virker.

Muslimerne løfter i den grad i flok, og det er tydeligt at se, at et netværk af muslimer har igangsat en hetz med Nye Borgerliges politiker.

“Ejet af nazister,” erklærer muslimske Aryan Qais Soltani, der kommer fra Afghanistan.

Anahita Malakians' nu forhenværende arbejdsplads ligger i et af de mest belastede områder i København, hvad angår indvandring, sociale problemer, kriminalitet og utryghed.

Spisestedet ‘The Barn’, der er mål for den omfattende muslimske chikane, ligger kun få hundrede meter fra den berygtede muslimske ghetto Mjølnerparken. De islamiske moskeer ligger tæt på hinanden i boligområdet, og lige rundt om hjørnet blev IS-terroristen Omar El-Hussein skudt af dansk politi i februar 2015.

De 26 migranter fra muslimske lande i dette fotogalleri er kun et skræmmende fåtal af de, der har stået for chikanen mod Anahita Malakians.

I dag kan de mange muslimer fryde sig over, at det islamiske bånd, der holder dem sammen, virkede, mens en folketingskandidat har måttet sige sit job op på grund af religiøs og venstreekstremistisk chikane.

Flere migranter i Danmark medfører mere splittelse og had.

Se også
Helvedes Homo: Billede af Abdel Aziz Mahmoud, der springer ud af boksen i Mekka, udløser Facebookkarantæne

Topmodel Lykke May Andersen driver politisk chikane mod Anahita Malakians fra Nye Borgerlige

2 comments:

  1. Hold op, en masse tabere med falske anmeldelser.

    ReplyDelete
  2. Faktisk er ikke-muslimsk område forbudt område for en muslim i længere tid end 10 år ( eller 50 år), med mindre man foretager fjendtlige (evt. nedværdigende eller illoyale) handlinger mod oprindelig befolkning for at formilde Allah og de 2 dødsengle Munkar og Nakir.
    Meget ulydig adfærd er, når 2.gen. muslimer forbliver i ikke-muslimsk land.
    Går immigrationslandet desuden i krig med muslimsk land, som f.eks. Syrien, er muslimer hjemfalden til frygtelig straf, hvis de ikke forlader landet, som angriber muslimsk område!!! ( Disse oplysninger er hentet fra og bearbejdet ud fra - http://www.respublica.dk/?p=2842 - Fantastisk gennemgang af Henning Duus der har arbejdet 28 år som lektor i statskundskab ved forsvaret. Han er cand. mag. i samfundsfag og idehistorie fra Aarhus Universitet. )

    ReplyDelete