Thursday, 10 October 2019

DJ Sofie Jacobi hylder vold mod politiske modstandereUriasposten skriver om venstreekstremisten Sofie Jacobi, der hylder vold mod politiske modstandere:

"De Radikale på Nørrebro droppede ‘The Barn’ som mødested, da de opdagede at Nye Borgerliges Anahita Malakians var ansat, skriver Berlingske. Den radikale venstrefløj, går dog lidt længere end De Radikale. BT har talt med Sofie Jacobi, der deltog i hetzen mod burgerbaren – en queeraktivist, der som DJ har spillet en lang række steder, herunder til Alternativets årsmøde i Odense, i AFA-kollektivet Bumzen, samt Enhedslistens valgaften på Søpavillionen. Forbind selv punkterne."Sofie Jacobi i praktik på Forlaget Kronstork.


Se også
Muslimer bag grov chikane: Politiker Anahita Malakians kan ikke arbejde i indvandrerbydel

3 comments:

  1. Føj for helvede en klam so. Mon ikke også hun lugter grimt?

    ReplyDelete
  2. Kan vi evt. lære af Polen? De vil regulere de statsejede mediers journalister. Det burde man også kunne gøre i Danmark - på en fornuftig måde. Det altid refererede armslængde princip bør revideres. Når alle skatteyderne betaler radio og TV, kan det ikke være i orden, at journalister bare kan opføre som de har lyst til og agere så ensrettet og ofte uhæderligt, som vi er vidne til i år.

    ReplyDelete