Friday, 4 October 2019

Asmaa Abdol-Hamids mand i fængsel: Stjæler millioner af skattekroner fra samfundets svageste
Thi kendes for ret: To år og ni måneders fængsel for at stjæle fire millioner kroner fra den danske befolkning.

Smilet stivnede hos islamisten Asmaa Abdol-Hamid, da hendes kriminelle ægtemand torsdag blev sendt bag tremmer.

Den muslimske tyveknægt og svindler - Erturum Erdogan - misbrugte sin stilling som sagsbehandler og lænsede Jobcentret i Albertslund for fire millioner skattekroner. Penge, der skulle have været brugt på kommunens svageste borgere.

“Jeg erkender fuldt ud, at jeg har dummet mig, udvist karaktersvaghed og en elendig dømmekraft,” lyder det fra Asmaa Abdol-Hamids kriminelle ægtemand.

Den 38-årige Erturum Erdogan var ansat som socialrådgiver i jobcentret i perioden 2012-2015, og her stod han bag det kæmpe svindelnummer, hvor millioner af kroner, der ellers skulle have været brugt på kommunens allersvageste borgere, blev sendt i lommerne på ham selv ved hjælp af en række medsammensvorne migranter.

“Han (Erturum Erdogan, red.) svindlede for millioner af kroner som et led i sit arbejde som offentligt ansat, og det gør sagen særligt grov,” siger anklageren i svindelsagen Helene Yde Herborg.

Asmaa Abdol-Hamids ægtemand kom i kollegaernes søgelys og vakte mistanke, da han købte ny bil, motorcykel, dyre rejser og begyndte at investere i aktier. En livsstil, som ikke stemte overens med Erturum Erdogans løn som kommunalt ansat.

Yderligere fire personer har været indblandet i sagen om kommunal millionsvindel. En af dem er Erturum Erdogans onkel. De to muslimer er vokset op i samme by på Sjælland.

De øvrige tre mistænkte har været indsat som direktører i svindelfirmaer, hvis eneste formål var at sende falske regninger til betaling hos Albertslund Kommune.

Hos kommunen godkendte svindleren Erturum Erdogan derefter de store regninger for opdigtede ressourceforløb og kursusaktiviteter, der skulle være brugt på nogle af kommunens svageste – syge, misbrugere og borgere med diagnoser.

Anklagemyndigheden er ved at finde ud af, om Erturum Erdogans onkel og de tre andre mistænkte svindlere skal tiltales eller ej. Man kan ikke beskylde de danske myndigheder for at handle hurtigt i svindelsager med millioner af skattekroner involveret.

De muslimske migranters millionsvindel blev dyr for danskerne, og Asmaa Abdol-Hamids ægtemand er nu dømt som bagmanden bag millionsvindlen.

Erturum Erdogan har tidligere været mistænkt for et lignende svindelnummer med skatteborgernes penge i Glostrup Kommune.

Her var Erturum Erdogan også ansat i jobcentret, og kommunen mistænkte den muslimske sagsbehandler for at have ført penge ud af kommunen til private firmaer. Det var dog et langt lavere beløb, angiveligt drejede det sig dengang om under 100.000 kroner.

Men trods den åbenlyse mistanke fra Glostrup Kommune havde nabokommunen Albertslund Kommune ingen problemer med at ansætte den muslimske svindler Erturum Erdogan.

Erturum Erdogan er en stor fan af Tyrkiets islamistiske diktator Recep Tayyip Erdoğan

De to islamister - Asmaa Abdol-Hamid og Erturum Erdogan - indgik et forhold i 2017, og ligesom sin mand har Asmaa Abdol-Hamid tidligere været socialrådgiver, men i dag arbejder Asmaa Abdol-Hamid i en betroet stilling hos Fyns Politi.

“Jeg er i chok, dybt skuffet og ked af, at min mand er sigtet i sagen ... Jeg tager ubetinget afstand fra enhver form for kriminalitet, og det strider dybt imod alt det, jeg står for og mine inderste værdier,” erklærer Asmaa Abdol-Hamid.

Men kriminalitet er ikke ukendt i Abdol-Hamid klanen, der i årevis har huseret i den muslimske ghetto Vollsmose.

Asmaa Abdol-Hamids bror - Tarek Abdol-Hamid - er dømt for vold, tyveri, dødstrusler og et overfald på en uskyldig ung kvinde.

Tarek Abdol-Hamid går amok, da han på et diskotek bliver afvist af en ung dansk kvinde. Episoden udvikler sig til en regulær voldssag, hvor Tarek Abdol-Hamid lægger an på kvinden ved at gribe hende om taljen og tage den uskyldige kvinde på brysterne.

Kvinden afviser blankt den muslimske mand ved at skubbe ham væk. I første omgang bliver dette mødt med et vredesudbrud fra Tarek Abdol-Hamid, hvor han kalder den unge kvinde "fucking luder" og "kælling".

Asmaa Abdol-Hamids bror skubber herefter sit offer, så hun rammer jorden hårdt, slår hovedet og besvimer. Tarek Abdol-Hamid begynder derefter at slå kvinden i ansigtet, og han sparker hende herefter i maven.

Episoden koster Asmaa Abdol-Hamids bror seks måneder i fængsel - hans tredje dom siden 2003.

Den muslimske pengesvindler Erturum Erdogan får lidt mere straf end sin svoger - to år og ni måneders fængsel i en sag, hvor strafferammen ellers går op til otte år. Men det danske samfund er naivt og eftergivende, når det kommer til muslimske svindlere som Erturum Erdogan.

Asmaa Abdol-Hamids 38-årige kriminelle ægtemand skal kun afsone seks måneder bag tremmer.


Se også
Hykleri: Trykkefrihedsselskabet 's næstformand Torben Mark Pedersen politianmeldte debattør for at ytre sig

Afsløring: Enhedslistens vælgere bag politisk chikane mod Anahita Malakians' burgerrestaurant

12 comments:

 1. Det er sgu ikke nok. Han skal ud af klappen.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Og Asmaa vidste ingenting.... Yeah right. Der er simpelthen efterhånden ingen nedre grænse for, hvor dumme politikere og politiet er.

  ReplyDelete
 4. Fantastisk... Mon hun stadig kan arbejde hos politiet?
  Den tidligere justitsminister blev jo ikke rigtig færdig med at forholde sig til hendes virke.
  Håber, Ida Auken svarer hende.

  ReplyDelete
 5. Fratagelse af statsborgerskab og så ud, hjem til det land vedkommende stammer fra, uden mulighed for rejse ind igen

  ReplyDelete
 6. Hvordan kan hun sige hun tager afstand fra alt kriminalitet!! Hun har sku da selv været med til at bruge dem.... Og hvordan kan hun stadig være ansat i Odense politi??

  ReplyDelete
 7. Jeg håber også Ida Auken svarer - men kan hun få lov til det af sin partiformand? Der er jo stemmer på spil i så tilfælde.

  ReplyDelete
 8. beslaglægge alt fra ham , men også hans kone da hun ewr med ,og UDE FRA LAND. ikke i fængsel koster penge, vil slet ikke fodre ham.hele ikke spiser.

  ReplyDelete
 9. “Jeg erkender fuldt ud, at jeg har dummet mig, udvist karaktersvaghed og en elendig dømmekraft,” det da kun fordi han blev opdaget

  ReplyDelete
 10. En god årsløn han har skaffet sig for han betaler sikkert ikke en øre tilbage og hun gør heller ikke, dårligt retsvæsen vi efterhånden har

  ReplyDelete
 11. bare det at den kvinde ikke vil give hånd til kolleger på jobbet ved fyns politi burde gøre at hun ikke kan bruges , hun er brobygger mellem muslimer og danskere men hun burde hedde bagstopper i stedet for hun sikrer at muslimerne får alt hvad de vil og ikke bliver retsforfulgt , og det er for galt at hun påstår ikke at vide hvad hendes mand har gjort det er ligeså snotdumt som når Brittas snottede møgkællinger af døtre siger de troed det var helt legale penge , enten er de hjernedøde , eller de tror bare fordi de er kvinder er det ok at være fulde af løgn , hm de passer jo godt sammen med vore statsminister

  ReplyDelete