Thursday, 3 October 2019

Afsløring: Enhedslistens vælgere bag politisk chikane mod Anahita Malakians' burgerrestaurant
“Ejet af nazister”. Sådan skriver Tobias Bendixen, der er en ihærdig støtte af Enhedslisten.

Lige nu drives der en voldsom hetz mod en nyåbnet burgerbar i Københavns Nordvestkvarter. Indehaveren er den tidligere folketingskandidat fra Nye Borgerlige - Anahita Malakians - der har åbnet spisestedet The Barn som privatperson.

Smædekampagnen består i, at personer fra det venstreradikale miljø har igangsat en hetz, hvor der bliver skrevet falske og hadefulde anmeldelser af burgerrestauranten på sociale medier.

Det viser sig, at en stor del af de negative anmeldelser kommer fra Enhedslistens vælgere. Her er syv eksempler, hvor personerne skilter åbent med deres tilhørsforhold til Pernille Skipper og Enhedslisten.

En af de hadske socialister står endda og krammer Enhedslistens tidligere partileder Johanne Schmidt-Nielsen til en Sankt Hans aften i 2015.

Sif Rosa Amalie Thorning kan “ikke se hvad en Nye Borgerlige laver i Nordvest”. Enhedslistens vælger føler øjensynligt et ejerforhold over et boligkvarter i hovedstaden. Intet tyder dog på, at den venstreradikale Sif Rosa Amalie Thorning har sat sine ben i den nyåbnede restaurant, for hun arbejder som ‘omsorgsmedhjælper’ i Brædstrup ved Horsens.

Den syriske migrant Murad Toubal kalder indehaveren af spisestedet - Anahita Malakians - for ‘neo-nazi’ - det oversættes til ‘nynazist’ på dansk.

20-årige Murad Toubal fra Syrien oplyser, at hans politiske ståsted er ‘solidaritet’. Men det er tydeligt, at den hadske solidaritet bliver brugt til chikane og beskyldninger om nazisme mod politiske modstandere. Flere migranter fra Mellemøsten betyder mere splittelse og mindre solidaritet i det danske samfund.

Enhedslisten er dybest set et udemokratisk parti, der blot venter på, at partiet kan omstyrte samfundet, så der kan drives hetz og forfølgelse mod de danskere, der ikke underkastet sig ‘de røde faner’.

Hvorfor er socialisten Pernille Skipper tavs i denne sag, hvor en politisk kollega udsættes for heksejagt af hendes vælgere?


(Mere om sagen her)
Se også
Warpigs (irakiske vildsvin versus Islamisk Stat)

DR-vært Mads Aagaard Danielsen i magtmisbrug: Forsvarer sin tyrkiske ven for åben mikrofon

5 comments:

 1. Godt arbejde. De røde, er så latterlige.

  ReplyDelete
 2. De æder bare deres sorte junkfood hos Ali Mugbager i stedet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvem fanden med respekt for sig selv og danskerne stemmer på Enfoldighedslisten FØJ

   Delete
 3. Hold da kæft det har da betændelse mellem ørene at udtale sig om noget de intet ved om det så typisk for røde tumper anmeld hele banden

  ReplyDelete
 4. De røde sataner og væmmeligboere hader danskere og kan ikke få skægbørn nok

  ReplyDelete