Monday, 23 September 2019

Sharia-tvang i skolen: Rektor straffer vantro elev for ikke at tildække sig
“Jeg elsker, vi gør en forskel,” udtaler rektor Pernille Brøndum, da hun fejrer sit jubilæum. Men noget tyder på, at Pernille Brøndum helst vil præge sine studerende med islamiske værdier.

En 24-årig HF-studerende er blevet tildelt en straf af den islamglade rektor Pernille Brøndum fra Nordvestsjællands HF-VUC.

Grunden er simpel. Den 24-årige kvinde nægter at tildække sig efter sharia-lovens krav, da studerende i to HF-klasser tvinges til et besøg i en tyrkisk moske 5. august i år.

“Jeg kan ikke lide, at jeg bliver påduttet noget. Jeg vil gerne selv vælge, hvordan jeg skal gå klædt, og hvordan jeg skal være. Det her gik bare imod alt, hvad jeg synes var okay, at jeg skulle indordne mig under,” forklarer den 24-årige kvindelige studerende.

Moskeen hedder ‘Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningcenter’. Den islamiske moske er registeret som en ‘forening for frivillige’ og kan dermed modtage store summer i økonomisk tilskud fra danskerne.

Pernille Brøndums skole stiller sharia-krav inden besøget i den tyrkiske moske. De vantro studerende skal tildække sig i respekt for Allah og islam:

“Lad være med at have alt for korte shorts/nederdele på eller trøjer uden ærmer. Også selv om vejret skulle være til det,” lyder de direkte sharia-krav fra skolen.

I islam bliver kvinder anset som mindre værd, og kvinder skal tildække sig for ikke at friste sexhungrende muslimske mænd.

“Det skal vi som deres gæster naturligvis respektere,” lyder beskeden fra skolen til de studerende.

Der går tre muslimer i den ene af de to HF-klasser, der i august besøger den tyrkiske moske i Holbæk.

Den islamofile rektor Pernille Brøndum finder sharia-krav helt naturlige, når danske elever bliver tvunget i moske:

“Udgangspunktet er, at alle deltager,” erklærer rektor Pernille Brøndum..

Den kvindelige studerende nægter at tildække sig på grund af islams kvindefjendske regler. Det falder ikke i god jord hos rektor Pernille Brøndum:

“Der har før været besøg i moskeen uden problemer. Som organisation kom det bag på os, at det var et problem,” erklærer rektor Pernille Brøndum.

På Pernille Brøndums offentligt finansierede skole er man vant til, at de kvindelige studerende falder på knæ for sharia-lovens kønsdiskriminerende krav. Derfor udløser det også en straf, hvor der bliver noteret ‘fravær’, da den vantro kvindelige studerende ikke efterkommer skolens sharia-krav.

Spørgsmålet, som alle må stille sig selv, er: Ville det samme være sket for en muslimsk elev?

Forestil dig en muslimsk HF-studerende, der nægter et eventuelt besøg i den lokale Roskilde Domkirke. ‘Det overskrider mine personlige grænser’, erklærer den muslimske HF-studerende.

Ville den islamglade rektor Pernille Brøndum også uddele en straf til muslimske studerende, der frasiger sig kristne krav og kirkebesøg?

Der gælder ikke samme regler for danskere og muslimer mere.

Danskerne kan se sig selv som vantro gæster i deres eget land.


Se også
Dødstrusler mod jøder: Fængselsdømt imam er velkommen på Facebook

4 comments: