Wednesday, 21 August 2019

Skandalen vokser hos Enhedslisten: Borgmesteren arbejdede uden overenskomst


Hvordan kan en toppolitiker hos Enhedslisten arbejde på et spisested uden overenskomst for lønmodtagerne?

Skandalen omkring Enhedslistens teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen når nye højder. Det viser sig, at den sygemeldte politiker har arbejdet for et spisested, der ikke har tegnet overenskomst og dermed tilbyder ordnede forhold for de ansatte.

Fra juni til august har Ninna Hederager Olsen serveret mad og drikkevarer samt bistået med andet arbejde på Thunø Kro, der ligger på Tunø i Kattegat. Et spisested, hvor ordet ‘overenskomst’ er en by i Rusland.

Skandalen begynder i april. En voldtægtssag rammer Enhedslisten, da Ninna Hedeager Olsen afholder en særdeles ‘fugtig’ partifest i sit hjem.

Hen på de tidlige morgentimer inviterer Ninna Hedeager Olsen tre gæster med ind i sit soveværelse, hvor alle fire ender i borgmesterens seng. Her bliver Ninna Hedeager Olsen befamlet på brysterne af en partikollega, og den nærgående mand anklages senere for vaginal voldtægt af et kvindeligt partimedlem.

Efter den pikante festivitas i borgmesterens dobbeltseng passer Ninna Hedeager Olsen sit borgmesterjob i flere dage. Blandt andet deltager Ninna Hedeager Olsen i et debatmøde med en islamist i indvandrerghettoen Mjølnerparken. Men da voldtægtshistorien rammer medierne, sygemelder Ninna Hedeager Olsen sig omgående via en kortfattet email.

Den sygemeldte Ninna Hedeager Olsen rejser til Tunø for at arbejde på en god venindes spisested. Men Thunø Kro er ikke kendt for sine gode lønmodtagerforhold, og fagforeningen 3F har ikke tegnet overenskomst med kroens ejere.

Enhedslisten nedtoner borgmesterens arbejdsindsats på ‘skruebrækker-kroen’, og Enhedslisten fortæller i en mail til sine medlemmer, at Ninna Hedeager Olsen blot har “givet en hånd med” på Thunø Kro.

Flere gæster på Thunø Kro modsiger dog Enhedslistens forklaring om Ninna Hedeager Olsens arbejdsindsats på kroen:

»Det var hende (Ninna Hedeager Olsen, red.), der tog imod os og bød os velkommen. Hun havde forklæde på... og hun tog blandt andet imod vores bestillinger på øl og vand, og hvad vi skulle have at spise,« fortæller en gæst.

Ninna Hedeager Olsen serverer også for en anden gæst og dennes familie i juli. Ifølge gæsten betjener Enhedslistens borgmester deres bord gennem hele middagen.

Det ligger altså fast, at Ninna Hedeager Olsen har arbejdet som tjener på et spisested, der ikke har tegnet overenskomst med fagforeningen 3F, der organiserer over 26.000 medlemmer i hotel- og restaurationsbranchen.

Hvis en tjener byder velkommen til gæsterne og serverer mad og drikke en hel aften - så kan det IKKE kaldes at ‘give en hånd med’.

Hykleriet om overenskomster og Enhedslisten ses tydeligt, hvis man lytter til partileder Pernille Skipper 's 1. maj-tale:

“Arbejdsgivere, der ikke kan finde ud af det med fair og lige forhold, må gerne finde sig et andet sted at drive virksomhed,” råber Pernille Skipper udover Fælledparken i 2017.

Men de ‘fair og lige forhold’ gælder ikke, når det er ræverøde Ninna Hedeager Olsen, der langer øl og mad ud til gæsterne på Tunø.


(Mere om drukfesten hos Ninna Hedeager Olsen, der udviklede sig til en voldtægtssag, her)


Se også
Pikant nat i Enhedslisten 's borgmesterseng: Bryster og erotiske hænder overalt

4 comments:

 1. Enhedslistens motto er: "Alle mennesker er lige, men nogle mennesker er mere lige end andre."

  ReplyDelete
 2. Og imens hun har været "syg" (læs. arbejdet sort på en hyggelig kro), har hun kostet Københavnerne mindst 90.000 pr md i snart 6 md = ca ½ mio.
  PLUS smme salær til hendes vikar .. dvs ialt ca 1 MILLION skattekroner!

  EL borgmestre er dyre drenge og piger ...... men får københavn valuta for pengene?

  ReplyDelete
 3. réplicas de relojes rolex, que combina un estilo elegante y tecnología de vanguardia, una variedad de estilos de réplicas de relojes rolex cellini, el puntero camina entre su estilo de sabor exclusivo.

  ReplyDelete