Wednesday, 14 August 2019

Rasmus Paludan overfaldet med spark: Ekstra Bladet skåner voldsmændDanske journalister er så ræverøde, at de vælger at drage omsorg for de voldsmænd, der har sparket og slået partilederen Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Det er den omvendte verden, når statsstøttede Ekstra Bladet og avisens journalister Filiz Yasar og Emma Busk prøver at gøre offer til gerningsmand i en retssag om rå vold.

Under en løbetur i København bliver Rasmus Paludan overfaldet af nogle unge mænd. En hætteklædt gerningsmand udbryder: “Har jeg gjort dig noget eller hvad?”, hvorefter han skubber Rasmus Paludan i brystet med begge hænder. Herefter sparker den hætteklædte voldsmand Rasmus Paludan.

De to voldsmænd er anklaget for to spark, to-tre knytnæveslag og skub i brystet.

Alligevel vælger de islamofile journalister hos Ekstra Bladet at skrive deres artikel om overfaldet, så det er voldsofret Rasmus Paludan, der fremstår negativt.

De anklagede voldsmænd bliver beskrevet som “betuttede unge mænd”, mens Ekstra Bladet omtaler Rasmus Paludan som “den kontroversielle partileder”.

Overskriften er i den noget bizarre ende: “Flygtede fra Paludan”. Trods det faktum at artiklen handler om rå vold mod en dansk politiker på løbetur, så skriver Ekstra Bladet, at gerningsmændene måtte “flygte”.

Voldssagen fortsætter i Københavns Byret i oktober, da det ikke var muligt at få sagen afsluttet i går.

Danske journalister hader Rasmus Paludan så meget, at de ikke engang kan skrive om en voldssag mod politikeren uden at sætte deres objektivitet over styr. Mediefolkene elsker islam og masseindvandring, og de kan ikke tilgive Paludan for hans islamkritiske politik.

De islamofile journalister på Ekstra Bladet får 17.500.000 kroner hvert år af skatteyderne.Meningsdanner og dj Dan Rachlin laver Facebooksjov med overfaldet på Rasmus Paludan.


Se også
North Kunstmesse: Større, vildere og flottere

7 comments:

 1. Dan Rachlin = Kæmpe fjols.

  ReplyDelete
 2. Dan Rachlin: Jeg ryger hash dagligt .  https://www.bt.dk/underholdning/dan-rachlin-jeg-ryger-hash-dagligt


  Jeps, et pot hovedet.

  ReplyDelete
 3. Det er en voldsomt indgriben, når EB på den her måde forsøger at få Rasmus Paludan til at fremstå som krænker. Jeg vil tro, at på et tidspunkt, så får den almindelige dansker nok. For det sande billede kan ikke skjules for evigt. På et tidspunkt kommer den enkelte dansker til at stå til ansigt med det her - og så vil jeg ikke være den som har skrevet løgne og falske ting.

  ReplyDelete
 4. Utroligt som sandheden fordrejes.??

  ReplyDelete
 5. Der er blevet et frygt samfund vi har fået i dk, og Rasmus og hans parti, med mange rigtig fornuftigt folk, hvis folket ja bare gad at selv kikke på nættet, der kan findes time vis af af de værse emner hos stramkurs.dk/hard-line.dk så hjælp det mest demonstrationerne parti i Danmark og det eneste der ikke kun fortæller dig sandheden men også video dokumenter sandheden, om man kan lide sandheden eller ej, så vil jeg anbefale at hjælpe hard-line.dk med en vælgererklæring det ville være dejligt med nogle mennesker i folketingssalen der fortæller sandheden og arbejder for danskerne og deres lykke, som også er blevet fortiet som alt andet, jeg elsket mit fædreland nu vil mit fædreland ikke kændes ved mig, #2020danmarkkaputno money

  ReplyDelete