Saturday, 31 August 2019

Politiet lyver om eksplosion i Greve: Ikke første gang håndgranat går af

Natten til tirsdag sprænger en livsfarlig håndgranat i en indvandrerghetto i Greve, der ligger syd for København. Indgangen til en beboelsesejendom bliver ramt af den uhyggelige eksplosion.

“Mig bekendt har vi ikke haft lignende tilfælde”, erklærer vagtchef Boye Rasmussen.

Men det skal vise sig, at politiets vagtchef husker forkert.

“Udhænget foran indgangsdøren er sprængt væk ... Efter vores vurdering kræver det nok en sprængkraft svarende til en håndgranats,” fortæller Boye Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Ordensmagten fortæller de fremmødte journalister, at politiet ikke har set noget lignende i området.

Politiet har det med at glemme hurtigt, fordi etaten er politisk korrekt og vil beskytte indvandrere mod dårlig omtale.

Så sent som den 19. april i år blev en håndgranat kastet midt i samme indvandrerghetto i Greve. Det sker samme dag som Rasmus Paludan fra Stram Kurs skulle afholde et politisk arrangement i bydelen. Som altid mener politiet, at der tale om et ‘internt opgør mellem personer i området’. (Få dage inden har en mellemøstlig migrant lagt en håndgranat på Nørrebro og spraymalet ordene ‘Død over Paludan’)

Kort tid efter - 16. juni 2019 - sprænger en bombe på et autoværksted, der ligger få kilometer fra Greve Kommune. Døre og vinduer bliver blæst ud, og efterfølgende bryder bygningen i brand. På adressen er der registreret flere firmaer og en ‘kulturforening’ (en kulturforening er i praksis en moske, der ved at operere som kulturforening kan sikre sig kommunalt tilskud (en moske kan ikke få kommunalt tilskud) - Ahmed Akkari har skrevet indgående om denne fidus i sin første bog). Alle ejerne har navne, der ‘klinger af Mellemøsten’.

Nytårsaften 2015/16 bliver indvandrerghettoen i Greve også ramt af en kæmpe eksplosion, der ødelægger vægge og vinduer i en større ejendom med mange beboere. Byggesagkyndige må tilkaldes for at vurdere om, bygningen har taget alvorlig skade. “Nok er nok,” erklærer en rasende beboer i ghettoen.

Tilbage i 2010 fandt en mand en håndgranat under en bænk på en legeplads i Greve.

I 2009 bliver Greve ramt af en kæmpe eksplosion. Kriminelle migranter sprænger et to-etagers hus i luften. Huset bliver jævnet med jorden. To tyrkere dømmes for den vanvittige eksplosion, der er tæt på at koste en dansk familie livet.

Hvorfor skjuler politiet historierne om livsfarlige håndgranater og eksplosioner i Greve? Er der et mønster, som borgerne ikke må kende?Se også
Migrant udgiver sig for læge: Omskærer barn i beskidt ghettolejlighed

No comments:

Post a Comment