Friday, 9 August 2019

Husker du? Dengang Lars Løkke var islamkritisk.
For syv år siden havde ‘Den Korte Avis’ premiere, og en af de trofaste læsere var dengang Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

Løkke forklarer, at han planlægger at blive "daglig læser" af Den Korte Avis.

I 2012 er Lars Løkke i opposition til statsminister Helle Thorning-Schmidt, og levebrødspolitikeren Løkke vil gerne virke islamkritisk for at tiltrække vælgere.

Senere skulle der blæse mere kølige vinde om det indvandrerkritiske medie Den Korte Avis. Den politiske elite, mediefolk og meningsdannere lægger i dag afstand til Den Korte Avis.

Kort tid efter, at Lars Løkke Rasmussen bliver statsminister i 2015, mister Den Korte Avis sin statslige mediestøtte. Desuden vælger store virksomheder som Nordea, Just Eat, Ikea, McDonald's, Elgiganten og rejsebureauet TUI at stoppe med at annoncere hos Den Korte Avis.

Politisk korrekte medier og eliten i Danmark kalder Den Korte Avis for fake news og ren racisme.

I dag er Lars Løkke Rasmussen ikke længere islamkritisk. Faktisk er Lars Løkke mest kritisk overfor politikere som Pernille Vermund og Rasmus Paludan, der vil stoppe islams indtog i Danmark.

"Jeg kommer ikke til at bygge noget regeringsprojekt på partier, der synes, at vi skal træde ud af flygtningekonventioner og alt muligt. Det kommer ikke til at ske," forklarer Lars Løkke Rasmussen under en valgdebat på Danmarks Radio og peger på Nye Borgerliges Pernille Vermund og partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs.

Der er helt nye toner hos Venstre. Lars Løkke Rasmussen har den seneste tid fortalt vælgerne, at Danmark igen er klar til at modtage flere migranter. Samtidig har partiet frosset den islamkritiske Inger Støjberg ud af Venstres ledelse.

Venstre ved du, hvor du har - på Allahs og islams side.


Se også
Pikant nat i Enhedslisten 's borgmesterseng: Bryster og erotiske hænder overalt

No comments:

Post a Comment