Friday, 23 August 2019

Afrikanske kroejere truer og jagter gæsterne: ‘Fed kælling’ og ‘racister’
Tranekær Slotskro er ikke et besøg værd: Skimmelsvamp på værelset, ingen varmt vand og uspiselig mad.

De afrikanske migranter Job Eshun og Mariah Sama Veith har overtaget den historiske kro på Langeland, og nu mærker gæsterne en helt særlig ‘kulturberigelse’.

“Da vi afleverede nøglen, gik værten totalt amok og råbte fed kælling, mongol, fattige, racist, provokerende, nærige, grimme, racister,” fortæller en chokeret gæst om sit besøg på Tranekær Slotskro.

Den måbende gæst på Tranekær Slotskro beskriver, hvordan ejeren Job Eshun spærrer vejen ud af kroen og fremturer overfor ægteparret og deres seksårige datter. De ængstelige gæster flygter fra kroen og søger tilflugt i deres bil, men den iltre krovært forfølger børnefamilien med truende tilråb.

Den rasende kroejer river bildøren op og leverer både ‘fuck-finger’ og flere skældsord til familien, der netop er blevet kaldt ‘racister’ i deres eget land.

Tranekær Slotskro bliver overtaget af ægteparret Job Eshun og Mariah Sama Veith i 2017. De to afrikanere kommer fra henholdsvis Elfenbenskysten og Tanzania, men har fået smag for det danske velfærdssamfund.

Gæsterne på kroen er dog langt fra imponeret. Internettet svømmer over med dårlige anmeldelser om Tranekær Slotskro. Et ægtepar forklarer på hjemmesiden Trustpilot, at Job Eshun beskylder gæsterne for tyveri og pengeafpresning, da de klager over et rædselsophold på kroen.

Flere gæster på kroen forklarer, at de bliver kaldt racister, når tingene ikke går, som afrikanerne forventer.

Job Eshun kommer til Danmark via en dansk kvinde, som han møder i Frankrig. Efterfølgende møder ivorianeren Mariah Sama Veith fra Tanzania. Sammen har de stiftet et utal af holding- og anpartsselskaber indenfor blandt andet rengøringsbranchen. Fællesnævneren for de mange virksomheder er ofte, at de går fallit og konkurs. Det fører til enorme regninger for de danske skatteydere og lønmodtagere.

Job Eshun har blandt andet været storleverandør af rengøring til supermarkedskæden Føtex, hvor han leverede ulovlig udenlandsk arbejdskraft, inden hans firma ‘J E Rent’ gik konkurs. Fagforeningen 3F fortæller om et udestående på op mod 300.000 kroner for alene tre af fagforeningens medlemmer.

Set i det lys er det ikke overraskende, at de danske licensbetalere snart kan opleve en tv-serie, der hedder ‘Den afrikanske slotskro’. Ræverøde journalister fra Danmarks Radio har i længere tid filmet de aggressive migranters udskejelser på Langeland.

Danmarks Radio fortæller, at afrikanerne efter “bedste evner” driver deres hotel, og seerne kan opleve “kulturmixet på kroen”. Danskerne betaler endnu engang for indvandrer-propaganda af værste skuffe.

De danske grænser har i årtier været pivåbne for blandt andet afrikanske migranter. Det har i dette tilfælde ført til meget tvivlsomme forretningsmetoder, konkurser og hoteldrift, man sjældent ser på denne side af ækvator.

“Jeg vil på det kraftigste anbefale, at man HOLDER SIG LANGT VÆK FRA TRANEKÆR SLOTSKRO,” skriver en desperat hotelgæst, der kalder de afrikanske ejere for “uhæderlige mennesker”.

Danmark er et slaraffenland for velfærdsmigranter som Job Eshun og Mariah Sama Veith, der at dømme efter anmeldelserne på nettet opfører sig både grænseløst og ubehøvlet.


Se også
Hotel Dagmar i Ribe ramt af Islam-rygter

5 comments:

 1. Hvad laver afrikanske migranter på Langeland ?

  Kan vi få dansk mad i deres hjemland ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nej, og man kan heller ikke få det på Tranekær Slotskro...

   Delete
 2. Lyder ikke rart , de skal da ikke være her

  ReplyDelete
 3. fucking racister, fake fake fake

  ReplyDelete