Saturday, 20 July 2019

Sandheden bliver skjult for danskerne: ‘Unge mænd’ betyder nu ‘indvandrere’

Hver dag bliver politiet og danske journalisters uærlige spil overfor de danske borgere afsløret.

Hvis danskerne skal have den ærlige version af begivenhederne, må de nu kigge på de sociale medier efter helt almindelige menneskers vidneudsagn.

En historie fra en forlystelsespark med voldsomme overfald, kvælertag og kradsemærker på halsen, aggressioner mod politiet, flugt fra ordensmagten og meget truende adfærd bliver omskrevet til simpel “uro” af dansk politi og de venstreorienterede medier.

Både politi og journalister beskriver udelukkende gerningsmændene som ‘unge drenge’, ‘unge mænd’, ‘personer’ og ‘gruppen’.

Sandheden er, at der er tale om en større gruppe indvandrere, hvoraf politiet fik fat i 13 af dem. De aggressive migranter er mellem 16 og 26 år. Kun to udlændinge blev anholdt i sidste ende.

Vidnet er en troværdig kvinde fra Fyn, der arbejder i pleje- og omsorgssektoren. Kvinden var i Djurs Sommerland med sine to børn, og hun så hele optrinnet med de voldelige udlændinge. Kvinden er desværre mere troværdig end både dansk presse og ordensmagten til sammen.

Danmark er blevet ramt af ‘svenske tilstande’ med berøringsangst overfor migranternes voldsomme kriminalitet.

Sandheden skal skjules, for planen er, at endnu flere aggressive migranter skal over grænsen og ‘berige’ danskerne.


Se også
Det Næste Kapitel: Rene Fredensborg interviewer Firoozeh Bazrafkan

2 comments:

  1. Adgangen til Djurs Sommerland må kontrolleres bedre, så kun danske og andre vestlige turister får lov at komme ind. Djurs Sommerland har ikke pligt til give hvem helst adgang.

    ReplyDelete