Friday, 5 July 2019

Mettes Frederiksen 's højre hånd: Hjalp minister efter teenagesex uden kondom

Når nøden er størst, er hjælpen og spindoktoren nærmest.

Det erfarer Danmarks ny udenrigsminister Jeppe Kofod, da han en tidlig morgen flygter fra Esbjerg Højskole efter at have haft sex med en 15-årig pige uden kondom.

Mediestormen raser, og danskerne kigger måbende til, mens der findes blod på lagnet i kølvandet på, at Jeppe Kofod har givet en purung pige sin seksuelle debut midt i en våd ungdomsfest.

De færreste danskere ved, at Mette Frederiksens spindoktor - Martin Rossen - har en finger med i spillet om den tvivlsomme teenagesex.

Socialdemokratiet vil i 2008 ikke kendes ved den sexglade politiker Jeppe Kofod. Gruppeformanden hos Socialdemokratiet udtaler, at det er 'helt utilgiveligt!', og at Kofod nøje må 'overveje sin politiske fremtid'.

Men Jeppe Kofods ven Martin Rossen er fremtidens mand og magtfuld spindoktor. Martin Rossen begynder at arbejde i kulissen for at hjælpe Jeppe Kofod tilbage fra den umulige situation.

Spindoktor Martin Rossen har en mediestrategi klar, og han nedkæmper den interne modstand i partiet mod Jeppe Kofod.

Strategien hjælper, og tre måneder efter den famøse teenagesex på højskolen toner Jeppe Kofod frem i de danske medier. Han kan fortælle, at hans 15-årige sexpartner “har det godt” og at “tavlen er visket ren”.

“Jeg kan bare sige, at sagen er afsluttet fra os parter,” fortæller Jeppe Kofod få måneder efter, at han dyrkede sex med teenagepigen.

Det er statsminister Mette Frederiksens magtfulde spindoktor Martin Rossen, der er bagmanden bag denne smarte plan, og de danske journalister hopper i med begge ben.

Langsomt ‘bygges’ Jeppe Kofod op igen, og der skabes en vej tilbage til toppen af dansk politik. Og i juni 2019 kan Jeppe Kofod se sit navn pryde forsiderne igen - nu som Danmarks udenrigsminister.

Spindoktor Martin Rossen regnes i dag for den ræverøde regerings mest magtfulde figur ved siden af statsminister Mette Frederiksen. Spindoktoren sidder i regeringens nøglepositioner sammen med sin gamle ven - lagenakrobaten Jeppe Kofod. De kan nu smile til hinanden og håbe på, at ungpige-sex, mødom og fortrydelsespiller er fortid i danske medier.

44-årige Martin Rossen kan som snedig spindoktor, der blandt andet ‘løste’ Jeppe Kofods sex-sag, indkassere 1.229.578,00 skattekroner om året eksklusiv pension.

Det kan betale sig at hjælpe sin ræverøde ven ud af hans seksuelle møde med en 15-årig pige.


Se også
Danske politikere gav et pas til IS-terrorist: Forlanger gratis sygepleje i Danmark

4 comments:

 1. KneppeKofod og hans ven Martin fuld-af-løgn rammer muren en dag.
  Der bliver holdt øje med dem- det er psykopater som dem sikkert ligeglade med, men det gør stadig ondt at ramme muren og KneppeKofod's kone er sikkert træt af at se ham som Knepperen hele tiden. Så bliver han skilt. Farvel Kneppe!

  ReplyDelete
 2. Og ikke den eneste bundskraber i SocialFascisternes mafiaklub-
  Også sharialuderen og spermtyven Joy (!) besynderligt navn- har stinkende lig i lasten- hun vil så fede sig på Erdogan og stjæle uskyldige fostre hun kan fylde med shariasindsyge, uden at det stakkels barn har nogen far til at beskytte sig mod psykopaten-

  ReplyDelete
 3. Og de passer sammen, ligesom resten af de tyve, der er sat til at suge ved guldkalven. Udenrigspædoen og shariaspermtyven..

  ReplyDelete
 4. Nu må de statsoverhoveder, som Jeppe Kofod besøger i embeds medfør, så til at passe godt på deres teenage-døtre.

  ReplyDelete