Tuesday, 9 July 2019

Bwalya Sørensen dækkede over sexforbryder: Voldtægtsmand kunne være gået fri
En kølig septembermorgen i 2017 kommer en ung kvinde gående ad et stisystem ved en københavnsk togstation. Hun har musik i ørerne, så hun opdager ikke den afrikanske voldtægtsmand Peter Sosthenes Boyi, før det er for sent.

Peter Boyi griber kvinden bagfra og kaster hende på jorden, mens han sparker, slår og bider sit offer.

‘Hvis du råber, slår jeg dig ihjel,’ truer den afrikanske sexforbryder.

Denne voldtægtsmand kunne være på fri fod i dag, hvis det stod til zambiske Bwalya Sørensen fra Black Lives Matter. Bwalya Sørensen prøver at ødelægge politiets efterforskning dagen efter sexovergrebet ved togstationen.

Københavns Politi efterlyser den afrikanske sexforbryder i de danske medier. Hurtigt samles opmærksomheden omkring en bestemt mand. Det viser sig, at flere borgere peger på afrikaneren Peter Boyi, som Bwalya Sørensen kender igennem sexforbryderens egen søster - Dorthea Boyi - og medaktivisten Mary Consolata Namagambe.

Det får de afrikanske kvinder til at handle hurtigt. Bwalya Sørensen og Mary Consolata Namagambe prøver at forpurre politiets efterlysning af den 26-årige gerningsmand Peter Boyi.

Bwalya Sørensen poster både på sin personlige Facebookprofil samt på den officielle fra Black Lives Matter profil et vildledende opslag, hvor hun mere end antyder, at en uskyldig afrikaner er eftersøgt - KUN fordi han er sort.

Det er en koordineret aktion, hvor afro-aktivisten Mary Consolata Namagambe gør noget tilsvarende på sociale medier. Der skal skabes forvirring, og opmærksomheden skal ledes væk fra den afrikanske voldtægtsmand.

Det lykkes dog ikke for de afrikanske aktivister. Efter få dage anholder politiet Peter Boyi, og han idømmes senere tre års fængsel for voldtægt. Peter Boyi slipper for udvisning, så han kan fortsætte sit liv i Danmark.

Tilbage står, at Bwalya Sørensen prøvede at forpurre politiets efterforskning af en voldtægtsforbryder - UDELUKKENDE fordi Bwalya Sørensen ser racisme og hudfarver dagen lang.

Det understreger, at typer som Bwalya Sørensen er langt farligere, end man tror. Hvis man som Bwalya Sørensen vil hjælpe voldtægtsmænd i den såkaldte ‘anti-racismes’ navn, så har vanviddet nået sin grænse.

Bwalya Sørensen skriver, at Danmark nærmest er blevet synonym med racistorganisationen Ku Klux Klan, fordi dansk politi efterlyser en afrikansk voldtægtsforbryder.

Danske medier har ikke bragt denne sag op, fordi journalisterne ikke vil ‘tilsmudse’ Bwalya Sørensens navn overfor den danske befolkning.

(Billedet viser politiets foto af Peter Boyi, da han blev efterlyst for voldtægt i september 2017)


Se også
Malik Obeid fra Højbjerg dømt for voldtægt af 12-årig

6 comments:

 1. Bwalya Sørensen, hvad laver hun i Danmark ?

  ReplyDelete
 2. Hun skulle dømmes med ham for medvirken og forstyrreing af opklaringsarbejdet. Det er IKKE straffrit. Se mht Krudttøndens svin.

  ReplyDelete
 3. Det er strafbart at søge at hindre politiets opklaring af en forbrydelse. Det burde få følger for Bwalya Sørensen og Mary Consolata Nammgambe.

  ReplyDelete
 4. Svøre følger; Bwalay meneder burde kunne slankes på vand og brød, det fede svin.

  ReplyDelete
 5. Hvorfor skal hun altid promoveres af pressen.
  Hun er jo til skade for det danske samfund

  ReplyDelete