Sunday, 2 June 2019

Steen A. Jørgensen - journalist på terrorsikrede Jyllands-Posten - hylder ramadanmiddag på Rådhuspladsen; nedgør Rasmus Paludan og Stram KursSteen A. Jørgensen - politisk reporter på Jyllands-Posten - sidder på JP forskanset bag bombesluser og særlige sikkerhedsanordninger, fordi hans avis frygter et angreb fra muslimske fundamentalister. Alligevel tager Steen A. Jørgensen fuldstændig ensidigt parti for gårsdagens muslimske massebøn på Rådhuspladsen, der tidligere år har haft besøg af tilhængere af Islamisk Stat, og imod Rasmus Paludan og Stram Kurs. Ironien er til at tage og føle på.


Se også
Nyeste billeder fra Rådhuspladsen: Alt er klar til islamisk massebøn

3 comments:

  1. Jyllands-Posten bukker og skraber for muslimerne i håb om, at de så ikke vil føre deres trusler mod avisen ud i livet. Deri tager både Steen A. Jørgensen og resten af journalisterne imidlertid fejl. Det er aldrig sket, at en fatwa er blevet tilbagekaldt.

    ReplyDelete
  2. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb ut Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

    ReplyDelete