Saturday, 15 June 2019

Danmarks Radio-chef: Fejrer Dannebrogs 800 år med et EU-flag


Den journalistiske elite i Danmark foragter danskhed og omfavner multikultur og islam.

Det ses tydeligt med Mette Munk, der er erfaren nyhedredaktør og leder fra Danmarks Radios nyhedsafdeling. Hun har valgt at fejre Dannebrogs 800 årsdag ved at hejse EU-flaget i haven.

EU er garant for mere islam, åbne grænser og rettigheder til dybt kriminelle migranter, der ikke kan sendes hjem, når de først har taget ophold i Danmark. Det er selvfølgelig sød musik i Mette Munks ører, der straks hejser EU-fanen og håner det danske flag på jubilæumsdagen.

Nyhedsredaktør Mette Munk har arbejdet hele sin karriere som journalist i Danmarks Radio. I mere end 27 år har hun hævet licensløn, og hun har som magtfuld redaktør bestemt, hvilke nyheder danskerne skal opleve på Danmarks Radios platforme.

Hvorfor hader Danmarks Radios medarbejdere danskhed og danskerne? De betaler jo deres tårnhøje lønninger?

PS: Læg mærke til at DR-lederen Mette Munk har skrevet "klimatosse" i sit profilbillede. Det skal illustrere og vise hendes kollegaer og venner, at hun hader Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti. Alt er som det plejer blandt Danmarks Radios ræverøde journalister.


Se også Medlem af Statens Kunstfond - Søren Assenholt - boykotter Læsø Kunsthal, fordi kunsthallen udstiller Dan Park og Uwe Max Jensen

2 comments:

  1. Mette Munk, er også en kage producent.

    ReplyDelete
  2. Mette Munk er en banal flanør. Hun opfører sig som en lille skolepige, der provokerer for at se, hvordan de voksne reagerer.

    ReplyDelete