Tuesday, 4 June 2019

Afsløring: Pernille Skipper fra Enhedslisten forbindes til Hizb ut-Tahrir og stening af kvinderFolketingsvalget er én dag væk, og Enhedslistens ledelse forbindes igen direkte med radikaliseret islam.

Pernille Skipper ses offentligt med den radikale islamist Kasem Said Ahmad i april 2019. Historien om islamisten Kasem Ahmad trækker tråde til organisationen Hizb ut-Tahrir, sharialov og stening af utro kvinder.

27. april 2019 gør Pernille Skipper islamisten Kasem Said Ahmad en tjeneste. Enhedslistens topfigur går på scenen under en palæstinensisk konference, der bliver afholdt i Danmark. Kasem Said Ahmad er en af hovedkræfterne bag arrangementet, der trækker tråde til terrorbevægelsen Hamas og Det Muslimske Broderskab.

Pernille Skipper har ingen betænkeligheder ved at deltage i den palæstinensiske konference, hvor en deltager fra scenen bidrager med dette hadske budskab: »Den zionistiske fjende vil forblive vores eneste fjende, vores første fjende og vores sidste fjende.«

Pernille Skipper erklærer frejdigt fra talerstolen, at det er »en meget stor ære« at tale til forsamlingen. Kasem Ahmad smiler og er dybt taknemmelig.

Islamisten Kasem Ahmad har en særdeles broget fortid. Han er kendt som 'bagmanden bag Muhammedkrisen', og i 2005 rejser han rundt i Mellemøsten for at sprede løgne om og had til Danmark sammen med andre imamer.

Men Kasem Ahmad er også forbundet til den radikaliserede organisation Hizb ut-Tahrir. Kasem Ahmad er talsmand for Det Islamiske Trossamfund, da han fortæller om forholdet til Hizb ut-Tahrir: "Vi kan samles om vores fælles interesser." (Juni 2007)

Senere ses Kasem Ahmad i demonstration med Hizb ut-Tahrir, hvor han bærer et sort islamist-flag. I februar 2008 går Kasem Ahmad rundt på Nørrebro - lige efter fredagsbønnen - med islamister, der arbejder for at skabe en islamisk stat i Danmark.

Da Kasem Ahmad afsløres som Hizb ut-Tahrir sympatisør skaber det stor ballade, men han vil ikke udelukke mere samarbejde med Hizb ut-Tahrir: "Vi kan stadig samarbejde," forklarer Kasem Ahmad til Ekstra Bladet.

Den libanesiske migrant Kasem Said Ahmad bliver mere og mere radikaliseret, som årene går. I marts 2016 fortæller Kasem Ahmad om stening af utro kvinder til Danmarks Radio: "Hvis en gift eller skilt kvinde begår utugt, og hun ikke er jomfru og begår hor, så skal hun stenes til døden."

Kasem Ahmad fortsætter: "Det er metoder (stening, red.), vi bruger. Og jeg kan ikke se, at det er udenfor lovens rammer. Jeg kan ikke se, der er noget galt i det."

Kasem Ahmad går altså ind for den hårdeste sharialov herunder stening af utro kvinder.

Hvad laver Enhedslistens Pernille Skipper sammen med islamisten Kasem Said Ahmad?

Enhedslisten er afsløret. Partiets ledelse kan forbindes direkte til radikaliseret islam.


Se også
Mimsy: Ai Weiwei er en bangebuks

Medlem af Statens Kunstfond - Søren Assenholt - boykotter Læsø Kunsthal, fordi kunsthallen udstiller Dan Park og Uwe Max Jensen

Sinem Demir kom ikke i folketinget; Enhedslistens parløb med Muhammedkrisen 's bagmand Kasem Said Ahmad var ikke nok til at sikre tilstrækkeligt med muslimske stemmer

Alternativet 's valgkamp: Over 1000 muslimer til hemmeligt islamisk vælgermøde

4 comments:

  1. Hun taler for laveste fællesnævner.

    ReplyDelete
  2. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb ut Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

    ReplyDelete
  3. #skipper #enhedslisten #pernille #pelle #dragsted #antifa #Folkemødet #stemantiracistisk #cphdox #whitewednesdays #mosquemetoo #MyStealthyFreedom

    ReplyDelete