Sunday, 19 May 2019

Somalisk viceborgmester fra Aalborg kræver mere magt; vil bestemme, hvem, der bliver lukket ind i byenFå danskere er klar over det. Men viceborgmesteren i Danmarks fjerdestørste by er muslim og stammer fra Somalia.

Socialdemokratiet fortæller gerne danskerne om deres ny indvandrerkritiske linje, men sandheden er, at Mette Frederiksen placerer migranter fra muslimske lande højt på stemmesedlen.

Somaliske Nuuradiin S. Hussein er allerede overvældet af den religion og politik, han kan blande sammen. I udlandet kalder man det islamisme, men i Danmark er det bare en almindelig dag i Aalborg.

Den somaliske socialdemokrat har et brændende ønske. Han ønsker, at afrikanske viceborgmestre kan "bestemme, hvem de vil lukke ind i deres byer".

En muslimske migrant er krøbet til tops i magtpyramiden, men han er allerede begyndt at håbe på, at han får en knusende magt over bygrænsen. Den somaliske islamist vil kontrollere, hvem, der må komme ind i Aalborg.

Danske journalister har ikke skrevet ret meget om denne sag. Trods Nuuradiin Hussein 's magtfulde titel som viceborgmester, så ønsker danske medier ikke at være kritiske overfor en somalisk politiker. Journalisterne vil jo ikke beskyldes for racisme.

Islam er allerede centralt placeret i dansk politik og hos myndighederne. Men danskerne må ikke kende til de vanvittige muslimske krav og planer.


Se også
Ekstra Bladet tier, hvor andre også holder mund: Udlænding sigtet for sexovergreb på kvinder i Aalborg

Alternativet 's valgkamp: Over 1000 muslimer til hemmeligt islamisk vælgermøde

4 comments:

 1. Ud med ham, den dummerniks.

  ReplyDelete
 2. Han har fat i noget rigtigt - vel at mærke når det drejer sig om, hvem vi skal lukke ind i Danmark.

  ReplyDelete
 3. https://www.youtube.com/watch?v=-Ch64dkivM0

  whatAboutism det lige mig ;) -Jeg ønsker sådanne tilstande på Frederiksberg hvor jeg bor.

  #VeryImportantContent

  ReplyDelete
 4. Hvordan i helvede er han landet på den post 😠😠😠.

  ReplyDelete