Sunday, 12 May 2019

Propaganda på udrejsecenter Sjælsmark: Kriminel kvinde samler ind på mobilepayDen anonyme propaganda-organisation 'Sjælsmarks Venner' samler ind på sociale medier til den muslimske eid.

Danskerne kan indbetale til muslimsk eid på mobilepay, og 'Sjælsmarks Venner' viser en kvinde og hendes datter, der står med noget tøj, der er foræret af godhjertede danskere.

Problemet er bare, at den kvinde, der er på billedet, hedder Mihan Omer og er en kriminel syrisk migrant. Mihan Omer er idømt fængsel for menneskesmugling, og hun er udvist af Danmark med indrejseforbud.

Anklageren i Mihan Omers retssag fortalte, at hun kan have tjent op mod 2,2 millioner kroner på sin kriminalitet. Prisen for en ulovlig migrantrejse til Danmark var nemlig i nogle tilfælde 55.000 kroner, oplyste dansk politi i forbindelse med retssagen mod Mihan Omer og hendes mand - Mohamed Amin Derwish / Mohamed Amin Dervish - Politiken kalder manden for Mohammed Amin / Mohamed Amin - der også er dømt og udvist af Danmark for menneskesmugling.

Vi har altså en kriminel udvist kvinde, der har svindlet for kæmpe pengebeløb, som nu forventer penge over mobilepay til 'Sjælsmarks Venner'.

At Sjælsmarks Venner udbreder billeder af den kriminelle kvindes datter for at få penge er i enhver forstand uetisk. Men både Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti har bøjet sig for presset fra Sjælsmarks Venner og den kyniske tankegang, der ligger bag organisationens propaganda.

Den "godhjertede" organisation 'Sjælsmarks Venner' bliver flittigt brugt som kilde og emnevalg af danske medier. Specielt journalisterne på Politiken har bragt flere historier baseret på propaganda-fabrikken 'Sjælsmarks Venner'.

Støt 'Sjælsmarks Venner' - Støt en udvist menneskesmugler.

(Mere om Sjælsmarks Venner's mediekampagne her)


Se også Venstreradikal gruppe praler med politisk-motiveret hærværk: “.. en direkte demokratisk udtryksform”

Licensvalgkamp: Rød politiker, der er ansat på DR, får lov at udbrede islam på Danmarks Radio

No comments:

Post a Comment