Thursday, 23 May 2019

Politisk voldsmand og kendt EU-politiker i mærkværdigt parløbHan er dømt for politisk vold og angreb på statsministeren - hun er spidskandidat til søndagens EU-valg. Men de politiske bånd og varme hilsner de to imellem er ikke til at tage fejl af.

Lars Grenaa er kendt for sin politiske vold og angrebet på statsminister Anders Fogh Rasmussen i 2003. Midt på Christiansborgs gange overfalder han Danmarks statsminister og kaster maling udover ham. Lars Grenna fik kun tre måneders fængsel for sin politiske vold. Og en større regning på 165.000 kroner for hærværket, som skatteyderne kom til at hænge på.

I dag erklærer Lars Grenaa sin politiske kærlighed til den ultrarøde EU-politiker Rina Ronja Kari. Til daglig er Rina Ronja Kari valgt til EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU, der indtil dette valg var Enhedslistens 'EU-parti'.

Rina Ronja Kari kvitterer med et kærligt: "Skønt. Mange tak," da voldsmanden kaster sin stemme på hende og 'tagger' hende på Facebook. Rina Ronja Kari er i et uværdigt parløb med en voldsmand, der er dømt for et politisk angreb på demokratiet.

Lars Grenaa er selv spidskandidat for Arbejderpartiet Kommunisterne. Et marxistisk-leninistisk parti som Lars Grenaas kommunistiske mor er formand for.

De røde politikere på venstrefløjen sværmer ofte omkring den politiske vold. Og på søndag kan danskerne igen stemme på Rina Ronja Kari. Hun står til at blive valgt ind i EU-parlamentet nok engang trods sine voldelige kontakter på den yderste venstrefløj.

Hvorfor klæber den politiske vold til venstrefløjen igen og igen?


Se også
Facebook lukker munden på folket

Alternativet 's Sikandar Siddique anbefales af imam, der mobiliserede mod Danmark under Mo-krisen …

1 comment:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=-Ch64dkivM0

    whatAboutism det lige mig ;) -Jeg ønsker sådanne tilstande på Frederiksberg hvor jeg bor.

    #VeryImportantContent

    ReplyDelete