Sunday, 5 May 2019

Nej tak til Enhedslisten 's version af fred og kærlighedEnhedslisten 's Pelle Dragsted tager afstand fra fascismen og bruger Danmarks befrielsesdag (4. maj) til at promovere sin egen politik på bekostning af de frihedskæmpere, der faldt i kamp mod nazismen.

Desværre er det ikke de autonome venstreorienterede fascister fra Nørrebro, som Pelle Dragsted tager afstand fra. Det kunne aldrig falde ham ind, fordi de støtter Enhedslisten, når de truer beboere med vold og brænder deres ejendele af.

Pelle Dragsted har selv grundlagt en af de venstreorienterede voldsgrupper, der fungerer den dag i dag. I 1992 stifter Pelle Dragsted voldsgruppen Antifascistisk Aktion / AFA. AFA var i kamp med politiet så sent som 1. maj 2019.

Pelle Dragsted er selv dømt for sin politiske kriminalitet, men danske journalister nævner det aldrig, fordi han er en 'god venstreorienteret'.

Alligevel vælger Pelle Dragsted at pege fingre af andre politikere og kalde dem fascister. Men sandheden er, at Pelle Dragsted er en dømt kriminel, der har grundlagt politiske tæskehold, der fremmer venstreorienteret politik med grov vold og trusler.

Aldrig mere Pelle Dragsteds version af fred i Danmark.

(Teksten er lagt på Facebook 4. maj af Pelle Dragsted. Fotoet viser Pelle Dragsteds voldsgruppe AFA i aktion.)

(Mere om ekstremisten Pelle Dragsted her)

Se også
Facebook påvirker folketingsvalget: Demokratiet er under pres

No comments:

Post a comment