Saturday, 4 May 2019

Medieskandale: TV 2 journalist Rasmus Tantholdt tjener penge på Søren Pape 's spindoktor

Rasmus Tantholdt udlejer Søren Pape Poulsens spindoktor.

En vaskeægte skandale har ramt den danske medieverden. Penge, magt og journalistik er blandet sammen til en ildelugtende cocktail.

Journalisters fornemmeste opgave er at være objektive, når de fortæller historier til danskerne. TV 2 's kendis-journalist Rasmus Tantholdt har det svært med det princip. Rasmus Tantholdt blander arbejde og privatliv sammen. Og han indkasserer gode penge på det!

Rasmus Tantholdt tjener penge på at udleje spindoktor Jakob Sheikh, der er ansat af Danmarks justitsminister Søren Pape Poulsen, som foredragsholder og vært ved arrangementer.Rasmus Tantholdt har etableret et bookingbureau, hvor man kan hyre kendte foredragsholdere.

En af de personer, man kan leje hos TV 2 's Rasmus Tantholdt, er spinrådgiver for Søren Pape Poulsen.

TV 2 Danmark er 100 procent ejet af den danske stat og styres dermed i sidste ende af den danske regering.
Rasmus Tantholdts 'bookingbureau'

I november 2017 dukker et nyt bookingfirma op i Danmark. Det hedder 'Tantholdt.com'.

Et spændende nyt bureau, hvor man kan leje kendte tv-værter fra det statsejede TV 2, musikere og andre kendte mennesker. De kendte personer hos bookingbureauet kan hyres til at holde foredrag eller som værter ved arrangementer.

Herunder er det for eksempel forfatteren Jørgen Leth, tv-værten Jesper Steinmetz, Rasmus Tantholdts kæreste Natasja Crone - og endelig bureauets store trækplaster - Rasmus Tantholdt selv!

Men den mest interessante mand, som man kan se på dette billede, er slet ikke Rasmus Tantholdt.

Man skal lægge godt mærke til den herre, der hedder "Jakob Sheikh". (Nummer to fra venstre)

Til dagligt er Jakob Sheikh ansat af den danske regering som spindoktor for justitsminister Søren Pape Poulsen.Her kan man se Justitsministeriets egen pressemeddelelse fra vinteren 2017.

I de politiske kredse kalder man en spindoktor for "særlig rådgiver". Det gør man, fordi ordet 'spindoktor' har fået et dårligt omdømme i befolkningen.

Jakob Sheikh bliver ansat i justitsministeriet 6. februar 2017. To måneder før er Søren Pape Poulsen blevet udnævnt til justitsminister af Lars Løkke Rasmussen.

Den 31-årige pakistaner Jakob Sheikh har tidligere været ansat som journalist på Politiken. Her skriver han mest om Mellemøsten, jihadkrigere og islam.Spindoktoren bliver tilknyttet Rasmus Tantholdts firma

Kort tid efter at bookingbureauet 'Tantholdt.com' bliver etableret i november 2017, kan man booke Søren Papes ny spindoktor Jakob Sheikh.

Herunder ses reklamen for Jakob Sheikh på Tantholdt.com 's Facebookprofil. Billedet af Jakob Sheikh lægges online 21. november 2017, og firmaet Tantholdt.com ApS etableres formelt den næste dag.

Intet sted på hjemmesiden Tantholdt.com eller firmaets Facebookprofil bliver det oplyst, at Jakob Sheikhs rigtige job er "spindoktor" eller "særlig rådgiver" i et ministerium. Herunder fremgår det blot, at Jakob Sheikh er "journalist og forfatter".

At Jakob Sheikh er spindoktor / særlig rådgiver for justitsminister Søren Pape Poulsen er altså en oplysning, man helst vil skjule fra Tantholdt.com 's side.


.
Prisen er hemmelig

Intet sted hos Tantholdt.com fremgår det, hvad spindoktor Jakob Sheikh koster, når han skal holde foredrag. Prisen er hemmelig for offentligheden, og prisen bliver kun oplyst, når man kontakter Rasmus Tantholdt 's bookingbureau med en diskret forespørgsel.

Penge er ikke noget, man taler åbent om i den branche.

Vi ved at Jakob Sheikh personligt tjener 860.000,00 kroner årligt på sit job som spindoktor for Søren Pape Poulsen. Dette beløb er dog eksklusiv pensionsbidrag. Så reelt er vi nok tættere på en million kroner (kilde: Justitsministeriet).

Det er altså et faktum, at Rasmus Tantholdt og firmaet Tantholdt.com ApS tjener penge, når Søren Pape Poulsen's spindoktor holder foredrag eller udlejes i andre sammenhænge via Tantholdts firma.

I dag har Jakob Sheikh været tilknyttet Tantholdt.com ApS i et år og fire måneder.

Her ses den pakistanske spindoktor - Jakob Sheikh - på scenen ved et af sine mange foredrag, som ofte handler om islam, jihad og krig.Rasmus Tantholdt prøver at skjule sin andel i firmaet

Det er selvfølgelig et stort problem, hvis en af Danmarks mest kendte journalister, der samtidig arbejder på en statsejet tv-station - i Rasmus Tantholdts tilfælde TV 2 - reelt styrer et bookingbureau og tjener penge på en spindoktor fra regeringen.

Derfor har Rasmus Tantholdt også prøvet at skjule eller nedtone sit engagement i selskabet Tantholdt.com ApS

På hjemmesiden Tantholdt.com står der nederst, at Rasmus Tantholdt ejer alle rettigheder til indholdet. Det står beskrevet med små bogstaver som "copyright 2017 Rasmus Tantholdt".


Rasmus Tantholdt får sin søster - Matilde Altenburg Tantholdt - til at være formel ejer og direktør for Tantholdt.com ApS, da firmaet bliver etableret i efteråret 2017.Familien bruges til at maskere ejerskabet af Tantholdt.com ApS, så Rasmus Tantholdt ikke kan forbindes direkte med firmaet.

Dermed kan ingen eventuelle kritikere 'pege fingre' af Rasmus Tantholdt, når Tantholdt.com udlejer minister Søren Pape Poulsens spindoktor Jakob Sheikh til diverse arrangementer og foredrag og tjener gode penge på det.

Rasmus Tantholdt kan så blot henvise til, at det er søsteren, der står som ejer og direktør.

Men virkeligheden er selvfølgelig en anden.Firmaet Tantholdt.com ApS etableres i 2017 på en adresse i det indre København.

Adressen er her anonymiseret for privatlivets fred, men det vigtige er, at firmaet ligger i kælderen på den pågældende adresse.

Forkortelsen "kl." står for "kælderen" på adressen i hjertet af København.Kigger vi i telefonbogen, så viser det sig overraskende nok, at journalisten Rasmus Tantholdt privat bor en etage over firmaets adresse.

Tantholdt.com ApS ligger i "kl." eller "kælderen", mens Rasmus Tantholdt selv bor "st.tv", som står for "stuen til venstre".

Tantholdt.com ApS hører altså til hjemme på Rasmus Tantholdts private bopæl.Tantholdt ejer lejligheden

Rasmus Tantholdt køber lejligheden på den pågældende adresse i 2016 kort tid efter, at han er blevet skilt fra sin daværende kone Cecilie Beck - der også er journalist og tv-vært på TV 2 Nyhederne.

Rasmus Tantholdt ejer lejligheden på firmaets adresse 100 procent alene.

Selvom det er Rasmus Tanholdts søster, der står som direktør og firmaejer, så peger alt på, at firmaet reelt kontrolleres af Rasmus Tantholdt.

Journalisten, der på mærkeligste vis udlejer en politisk spindoktor og tjener gode penge på det.Sammenblandingen er dybt problematisk

Hvorfor er dette problematisk?

Hvis en profileret nyhedsjournalist fra det 100 procent statsejede TV 2 Danmark ikke er fuldstændig uafhængig af det politiske liv på Christiansborg, så er det et problem.

Rasmus Tanholdt arbejder på TV 2 Nyhederne, som ofte er i kontakt med justitsministeriet, der gerne vil placere historier i TV 2 Nyhederne.

Når Rasmus Tantholdt så udlejer og tjener penge på Jakob Sheikh, der er ansat som spindoktor i netop justitsministeret, så er det problematisk.

Interesser og penge blandes sammen med det, der burde være objektiv journalistik.

Her ses spindoktoren Jakob Sheikh, mens han er på skærmen hos TV 2. Det er på denne tv-station, hvor Rasmus Tantholdt har sin daglige gang.Justitsministeren i TV 2 Nyhederne

Her ses en journalist fra Rasmus Tantholdts arbejdsplads - TV 2 Nyhederne - der interviewer justitsminister Søren Pape Poulsen. Den mand, der personligt har ansat spindoktoren Jakob Sheikh.

TV 2 Nyhederne er ofte i kontakt med justitsministeren fra Det Konservative Folkeparti. Men de færreste ved, at en journalist fra netop TV 2 Nyhederne aflønner denne ministers nærmeste medarbejder i forbindelse med et lukrativt ekstra job.

Til venstre ses justitsministerens latinamerikanske kæreste Josue Medina Vazquez. Han er blandt andet dømt for spritkørsel ved Burger King i Viborg, og Josue Medina Vazquez bliver senere blandet ind i en slagsmål på et ungdomsværtshus i København.


Journalistik, penge og politik

Tilbage står nu, at TV 2-journalisten Rasmus Tantholdt tjener penge på at udleje Søren Pape Poulsens personlige spindoktor Jakob Sheikh.

Pengene flyder fra firmaet, der hører hjemme på Rasmus Tantholdts bopæl, og direkte til kontoret i justitsministeriet.

En meget alvorlig ting som de danske medier ikke interesserer sig for. Man bekymrer sig sjældent om kollegaers etik og moral i mediebranchen.

Der lejer man ganske enkelt hinanden ud via egne firmaer eller 'bookingbureauer'.

Herunder ses Rasmus Tantholdt sammen med sin kæreste Natasja Crone. De er begge ansat på TV 2 Nyhederne, og de to turtelduer kan selvfølgelig lejes gennem Tantholdt.com ApS.

Det hele bliver i familien.Se også
Facebook påvirker folketingsvalget: Demokratiet er under pres

1 comment:

  1. DR og TV 2 er lorte TV. Gør os en tjeneste og luk dem.
    Der er ingen, der vil savne dem.

    ReplyDelete