Monday, 20 May 2019

Far til pakistansk morder: Efterlyser bedre rettigheder og retssikkerhed for sønnenPakistanske Wallait Khan har på Facebook delt et billede af den danske grundlov.

Han efterlyser, at "gæstearbejderes" børn får bedre "rettigheder og retssikkerhed". Konkret opfordrer Wallait Khan til, at Grundloven opdates, så migranter og deres børn får deres eget afsnit i Grundloven.

Wallait Khan er pakistansk migrant og far til bandelederen Shuaib Khan. Shuaib Khan er særdeles godt kendt i de danske medier. Shuaib Khan har nemlig grundlagt indvandrerbanden Loyal To Familia / LTF og er dømt for mord og grov vold.

Danskerne tog imod pakistanske Wallait Khan og hans søn. Der blev betalt tilbage med mord, vold og grusom kriminalitet. Og nu efterlyser Wallait Khan altså en grundlovsændring til fordel for sin morderiske søn.

Det muslimske hykleri og de store krav til danskerne vil ikke stoppe. Der er brug for en meget stram kurs overfor typer som Wallait og Shuaib Khan.


Se også Mødeterrorist Bwalya Sørensen, der forfulgte For frihed-demonstranter, ‘føler sig chikaneret’

Somalisk viceborgmester fra Aalborg kræver mere magt; vil bestemme, hvem, der bliver lukket ind i byen

2 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=-Ch64dkivM0

    whatAboutism det lige mig ;) -Jeg ønsker sådanne tilstande på Frederiksberg hvor jeg bor.

    #VeryImportantContent

    ReplyDelete
  2. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb ut Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

    ReplyDelete