Saturday, 18 May 2019

Ekstra Bladet tier, hvor andre også holder mund: Udlænding sigtet for sexovergreb på kvinderNår man læser Ekstra Bladets overskrift, tror danskerne, at "en mand" står bag flere sex-overgreb på uskyldige kvinder i Aalborg. "En mand" har antastet kvinderne - sexkrænket og forfulgt de skræmte kvinder.

Men den formodede onanerende sex-gerningsmand er ikke blot "en mand". Der er tale om en 27-årig UDENLANDSK mand, der klokken 14 i dag var for retten.

Manden er ikke tilmeldt en folkeregisteradresse i Danmark. Alligevel har naive politikere udstedt et dansk CPR-nummer til udlændingen.

Ekstra Bladet tør heller ikke fortælle, at denne udenlandske mand blot er én ud af mange udenlandske mænd, der onanerer og blotter sig overfor uskyldige danske kvinder og børn.

I islamisk kultur er der meget skam og tabu omkring det seksuelle. Derfor bliver mange udenlandske mænd seksuelt frustreret og begår sexovergreb.

Det tør Ekstra Bladet ikke at fortælle danskerne. Og derfor er der brug for en meget strammere kurs overfor udenlandske mænd, der ikke forstår dansk seksualmoral, kultur og lov.

(Se en oversigt over de mange udenlandske blottere og sexforbrydere her)

No comments:

Post a comment