Tuesday, 28 May 2019

Danmark islamiseres: Ekstra Bladet indbyder til stor ramadanfestNu tager Danmark endnu et skridt mod den omfattende islamisering. Danmarks største nyhedsmedie - Ekstra Bladet - afholdt i går en kæmpe ramadanmiddag, der hyldede koranens budskab.

Det var Ekstra Bladets chefredaktør Poul Madsen og en imam med en omstridt fortid, der stod bag det islamiske arrangement. De to blev bakket op af den tidligere politiker og nuværende islamist Özlem Cekic, der udråber Ekstra Bladet som "den nye brobygger". Özlem Cekic er ved flere lejligheder blevet taget i løgne, hvor hun prøver få muslimer til fremstå bedre, end de er. Blandt andet har Danmarks Radios Detektor-redaktion afsløret Özlem Cekics usandheder.

Islamistem Isam B / Isam Bachiri, der er kendt fra det hedengangne band Outlandish, var indbudt til at synge ved den muslimske fest hos Ekstra Bladet, og der var underholdning ved den egyptiske muslim Omar Marzouk, der fortalte vittigheder med et religiøst fundament - dog med ærbødig respekt for koranen.

Undervejs læste imamen Naveed Baig op af koranen, så gæsterne kunne ære islam på behørig vis.

Allah er blevet meget stor på Ekstra Bladet, der får 17.500.000 kroner i statsstøtte hvert år.


Se også
Muslimerne har booket Rådhuspladsen i god tid

1 comment:

  1. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb it Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

    ReplyDelete