Friday, 31 May 2019

Alternativet vil indskrænke ytringsfriheden: Flere danskere skal straffes for racisme
Uffe Elbæk og hans muslimske kandidater skruer nu op for den snigende sharia-retorik i deres forsøg på at omstyrte det danske demokrati midt under valgkampen.

Alternativets pakistanske spidskandidat Sikandar Siddique udtaler, at han ønsker, at flere danskere bliver straffet for racisme. Det er selvfølgelig Alternativets definition af racisme, pakistanske Siddique vil have fremmet. I praksis vil det betyde en beskyttelse af islam i ekstrem grad.

Sikandar Siddique er stærkt utilfreds med de danske myndigheder, der ikke konstant straffer danske borgere for racisme:

"Anklagemyndigheden er for tilbageholdende med at rejse straffesager om racisme. Man tillægger ytringsfriheden for stor vægt," erklærer Sikandar Siddique på Kristi himmelfartsdag.

Alternativet er allerede i gang med at indføre politisk islamisme i Danmark. Partiet kalder det bare noget andet indtil videre. Hver gang muslimer får politisk indflydelse, så handler det om at styrke islam og at jagte dem, der ikke knæler for Allah og muslimernes profet.

Hvorfor er der ingen journalister, der stiller kristiske spørgsmål til Uffe Elbæk og hans pakistanske kadidat?


Se også Husk at tilmelde dig Mosbjerg Folkefest: “… mon du altid helt forstod / Dansk er du i dit væsens rod!”

4 comments:

 1. https://www.facebook.com/274070532684689/posts/2280527715372284/?sfnsn=mo

  :-)

  ReplyDelete
 2. Alternativet lever op til sit navn, når partiet kræver, at ytringsfriheden skal stækkes. Det har kun udemokratiske partier hidtil forlangt. Vi demokrater tåler naturligvis Alternativets meget alternative holdning til Grundloven og kan kun håbe, at partiets sværmeri for diktatur bliver afvist af demokratiet ved valget i næste uge.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jeg glemte at skrive mit navn: Axel Artke

   Delete
 3. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb it Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

  ReplyDelete