Saturday, 18 May 2019

Alternativet 's valgkamp: Over 1000 muslimer til hemmeligt islamisk vælgermødeUffe Elbæk 's parti er ved at sætte den muslimske slutspurt ind i valgkampen. Seneste tiltag fra Alternativets side er et kæmpe vælgermøde, der blev afholdt i en forstad til København, hvor over 1000 muslimer med primært pakistansk baggrund var samlet.

Kvinderne var hovedsageligt samlet ved egne borde. Så Alternativet kønsopdeler i praksis sine muslimske vælgermøder præcis som i moskeerne.

Det var en af Alternativets mange pakistanske folketingskandidater - Sikandar Siddique - der stod som vært for vælgermødet, der ikke var annonceret offentligt nogen steder. Sikandar Siddique er i offentligheden mest kendt for sin tilknytning til Hizb ut-Tahrir.

Alternativet afholder nu valgkamp målrettet en særlig hudfarve, etnicitet og religion. Forestil dig at et parti afholdt diskrete valgmøder for hvide kristne mennesker. Det var ikke gået vel? Mon ikke racisme-kortet var blevet trukket.

Ved Alternativets enorme muslimske valgmøde blev der selvfølgelig talt urdu på scenen - et sprog, der tales i Pakistan. Men alligevel kunne man høre navnet "Rasmus Paludan" flere gange. Den stærke islamisme er ved at sprede sig i Alternativet, og det foregår ikke på dansk.

Uffe Elbæk kunne desværre ikke være tilstede foran de mere end 1000 muslimer. Men han sendte en speciel og varm videohilsen til sine pakistanske islamist-fans.

Faktum er, at Alternativet reelt fører islamisk valgkamp på fremmede sprog ved ikke-offentlige valgmøder i muslimske festlokaler.

Uffe Elbæk er i gang med at indføre politisk islam i Danmark. Ingen medier reagerer.


Pakistanske Sikandar Siddique - kendt for sin tilknytning til Hizb ut-Tahrir - i dag er han Alternativets spidskandidat til folketingsvalget i København.


Se også
Afsløring: Pernille Skipper fra Enhedslisten forbindes til Hizb ut-Tahrir og stening af kvinder

Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

Niko Grünfeld-skandalen blegner: Alternativet ville have bombetruende muslim valgt til folketinget

Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat Badar Shah går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land


7 comments:

 1. Så meget desto vigtigere at sætte sit kryds ved Nye Borgerlige denne gang.

  ReplyDelete
  Replies
  1. nemlig, men der er for mange danske tosser der stemmer på de kolbøtter i Alternative, desværre.

   Delete
 2. https://videnskab.dk/kultur-samfund/afvist-europaeerne-gider-ikke-muslimske-asylansoegere

  ReplyDelete
 3. Forfattet af SIEGfried HEILskov:-D
  Dagen bedste #FakeNews
  Tillykke til Helge og Pernille som hoppede på nazi linket ;-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Du er da vist typen, der ser nazister alle vegne

   Delete
 4. Så det er fake news grundet brugeren har et alias, i og med personen tydeligvis og forståeligt nok ikke vil bruge sit rigtige navn... så skal vi sgu nok omskrive historiebøgerne og et par romaner eller tre også ;)

  ReplyDelete
 5. Forstår ikke Uffe, Han er bøsse. Islam forbyder bøsser, de bliver halshugget. Hvad har han gang i

  ReplyDelete