Sunday, 26 May 2019

Alternativet 's klimahykler: Gentager samme flyvetur med få dages mellemrumAlternativets arrogante forhold til klimaet bliver nu udstillet på tragisk vis.

Alternativets politiske ordfører Rasmus Nordqvist flyver til den samme destination hele to gange - på kun få dage.

6. marts 2016 sætter Rasmus Nordqvist sig op i et fly og rejser til Tel Aviv i Mellemøsten. Han skal på en tur med folketinget og se på de palæstinensiske områder i Israel. Der bliver ifølge de sociale medier også tid til lidt 'shopping' på turen.

Rasmus Nordqvist flyver hjem igen 11. marts. Men allerede få dage efter sidder 'den grønne' politiker igen i Københavns Lufthavn.

31. marts flyver Rasmus Nordqvist til nøjagtig SAMME lufthavn i Tel Aviv. Denne gang skal han løbe et motionsløb på 10 kilometer.

Også på denne tur er der tid til lidt 'shopping'. Alternativets ordfører handler ind sammen med Johanne Schmidt-Nielsen (Enhedslisten) i Betlehem, og dagen efter er Rasmus Nordqvist på sightseeing i Hebron.

Hvordan man som påstået klimaforkæmper kan sætte sig ind i det samme fly - til den samme by - med få dages mellemrum er en stor gåde.

Alternativets moral, når det gælder klima og ekstravagante flyrejser, er elendig. Partiet bliver i sommeren 2015 valgt ind i folketinget med et løfte om at være et særligt grønt parti. Alligevel vælger Rasmus Nordqvist en dobbelt flyvetur til samme destination på få dage.

Alternativets spidskandidat til EU-valget flyver 12.564 kilometer frem og tilbage på de to ture til Mellemøsten.

Der er brug en meget stram kurs overfor Alternativet og CO2-grisen Rasmus Nordqvist.


Se også
Anmeldte Pernille Vermund for racisme: "Vincent Morris" er svindler og indbrudstyv

2 comments:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=-Ch64dkivM0

    ReplyDelete
  2. Hej! Skandale at man får en “politiker” ind som åbenlyst er banderelateret og ryger joints dagligt, derudover er det velkendt i de mørke miljøer at, Alternativets Sikandar siddique sympatisør med Hizb ut Tahrir? Synes alle skulle klage til valgbarhedsnævnet !?

    ReplyDelete