Tuesday, 23 April 2019

Tv-chef Nicolai Würtz giver en million til indvandring; det dækker ikke engang flygtningechefens lønDen 'godhjertede familiefar', der i disse dage har startet en anti-Rasmus Paludan-kampagne, er blevet afsløret i guldjakke på toppen af medieeliten.

Nicolai Würtz er en magtfuldt tv-chef, der sælger tv-programmer for millioner af kroner, og han har en flerårig karriere på lønningslisten hos Danmarks Radio.

Nu har Nicolai Würtz' indsamling til mere indvandring i Danmark givet pote. Over en million kroner er der kommet i kassen fra de ligeledes 'godhjertede' venligboere, der støtter op om den magtfulde mediechefs indsamling.

De mange penge går til Dansk Flygtningehjælp. Organisationens øverste direktør - Christian Friis Bach - takker personligt på Facebook for Nicolai Würtz' milliongave.

Christian Friis Bach er mangeårig politiker og magtfuld minister fra Det Radikale Venstre. I dag er han generaldirektør for Dansk Flygtningehjælp, der hvert år har indtægter for mere end tre milliarder kroner. Det kan betale sig at være politisk korrekt i Danmark.

Som generaldirektør for Dansk Flygtningehjælp tjener den radikale Christian Friis Bach 1.146.072,00 kroner om året.

Så tillykke til tv-chefen Nicolai Würtz! Du er tæt på at have samlet så mange penge ind, at den radikale Christian Friis Bach kan få løn hele næste år.

Journalisterne i Danmark må jo sørge for, at en flygtningechef fra Det Radikale Venstre kan få sin ydmyge millionløn ved siden af ministerpensionen.


Se også
Dialogbetjent Jeppe Nyboe Jensen, der truede islamkritisk familiefar, besøger moske efter muslimske optøjer mod Rasmus Paludan

No comments:

Post a Comment