Monday, 29 April 2019

Socialdemokrat "væmmes" ved Rasmus Paludan - men synes burkapiger er "stærke"Kan danskerne stole på Socialdemokratiets kursændring i spørgsmålet om masseindvandring?

Noget tyder på, at den igen står på burka og sharia efter folketingsvalget, hvis løftebryderne fra liste A kommer til.

Her er det den fremtrædende socialdemokrat og tidligere minister Mette Gjerskov. Den burka- og shariaglade toppolitiker fortæller, at hun "væmmes ved ALT", hvad Rasmus Paludan siger. Så man må forstå, at Mette Gjerskov ønsker mere sharia og flere muslimske velfærdsmigranter i Danmark.

Sidste år havde Mette Gjerskov besøg af ægte yderliggående islamiske salafister, som hun inviterede ind i folketinget til et hjerteligt kram.

Mødet var ifølge Mette Gjerskov "noget af en øjenåbener", og socialdemokraten udtalte om burka-salafisterne: "Stærke kvinder med klare holdninger".

Socialdemokratiet fortæller danskerne, at de har forstået alvoren med islamisk indvandring og problemerne omkring sociale ydelser og grov kriminalitet. Men det er kun overflade - Socialdemokratiet omfavner burkaer og "væmmes" ved den mindste islamkritik.

Mette Gjerskov stiller op i Roskildekredsen, hvor hendes kandidatur blev udfordret af den indvandrings- og islamkritiske partifælle Niels Jespersen. Han blev dog bortdømt, og kredsen valgte burka-politikeren Mette Gjerskov.

Hos Socialdemokratiet elsker de islam og sharia, når alt kommer til alt.


Se også
Blogger Karina Muriel Mimoun angriber burkaforbuddet og Socialdemokratiet

4 comments:

 1. Og jeg væmmes ved hende, den fede ko.

  ReplyDelete
 2. Nåå det er hende med rygekabine på borgen🤮

  ReplyDelete
 3. SÅ LÆNGE SOCIALDEMOKRATIET HYLDER LIBERALE SOCIALISTISKE FORKÆLEDE UNGE UDEN FORSTAND ELLER ANSVARLIGHED MEN FORNÆGTER
  GRUNDLOVEN OG VORES RETTIGHEDER KAN JEG KUN FÅ ØJE PÅ SKABS-KOMMUNISTER OG HJERNEVASKET SOCIALISTISKE FRIHEDS-ILLUTIONER
  Som en langt større trusel mod vores frihed end paludan som er i sin ret til at demonstrer lige så tosset han vil og hvis islamiske knaldperler ikke kan styre deres AGGRESSIONER og religions-føelser ka de skride tilbage til islams fødeegn Mekka..Vi er kristne mennesker med tro på moralen i de 10 bud og behøver ikke en 'sharia-lov'
  For at følge og forstå fornuften med budskabet..Den vestlige verden er nødt til at forsage islamisk fundamentalisme ellers går det galt..alvorligt galt!!
  ..

  ReplyDelete