Sunday, 21 April 2019

Politiken bringer 'fake news': Lyver om baggrunden for anti-Rasmus Paludan-kampagne
Mange danske medier trykker på 'fake news'-pedalen i disse dage.

Politiken fortæller med glæde om "familiefaren Nicolai Würtz", der har lavet en kampagne mod politikeren Rasmus Paludan.

Men Politiken glemmer at fortælle hele sandheden til læserne. Nicolai Würtz er nemlig en god journalistkollega, der bruger sin magtfulde baggrund i medierne til at orkestrere den omfattende anti-kampagne mod Rasmus Paludan og Stram Kurs. Familiefar Nicolai Würtz' kampagne omfatter profiler på sociale medier, flot grafik, der kan bevæge sig, og interviews i TV Avisen på DR1 ... Og hvem betaler for det?

Nicolai Würtz er ikke bare en almindelig 'familiefar'. Nicolai Würtz er en magtfuld tv-chef, der sælger tv-programmer til blandt andet Danmarks Radio og tjener store summer. Nicolai Würtz producerer blandt andet 'Gift ved første blik', mindekoncert for Kim Larsen på DR1 og fredagsunderholdning på DR til millioner af licenskroner.

Derfor har Nicolai Würtz adgang til midler og netværk, der kan udfører hans kampagne mod Rasmus Paludan. Men det fortier løgnemediet Politiken overfor avisens godtroende læsere.

Nicolai Würtz har i flere år været ansat på Danmarks Radio som ledende redaktør. Et af beviserne på hans magtfulde position er dette foto. Tv-chefen Nicolai Würtz modtager en fornem hæderspris på scenen sammen med underholdningschef Jan Lagermand Lundme fra Danmarks Radio.

Hvis Nicolai Würtz blot er en almindelig 'familiefar', der samler penge ind til mere indvandring, hvad laver han så på scenen til en prisuddeling sammen med Danmarks Radios underholdningschef?

Politiken har et kæmpe forklaringsproblem. Avisen kalder medier, som er uenige med Politiken for 'junkmedier'.

Hvem er 'junkmediet' her?

(Mere om "familiefar" Nicolai Würtz her)


Se også
Tidligere kommunist og DR-profil kalder Rasmus Paludan for "hadefuld"

Initiativtager til anti-Paludan-indsamling er DR-tilknyttet journalist: Glemte TV-avisen lige at fortælle

1 comment: