Tuesday, 23 April 2019

Pikant nat i Enhedslisten 's borgmesterseng: Bryster og erotiske hænder overaltSagen om voldtægtsanklagen i borgmester Ninna Hedeager Olsen 's hjem tager nu en overraskende drejning. Alt tyder på, at den festlige aften og nat hjemme hos teknik- og miljøborgmesteren fra Enhedslisten kan have haft karakter af et regulært sexorgie.

Enhedslistens toppolitiker lagde seng til den påståede voldtægt, og Ninna Hedeager Olsen var selv tilstede i sengen undervejs i det seksuelle forløb.

Vi spoler tiden nogle uger tilbage. Natten til mandag 1. april 2019 holder Enhedslistens Ninna Hedeager Olsen en fest i sit private hjem med meget store alkoholpromiller involveret.

Den voldtægtsanklagede mandlige toppolitiker i Enhedslisten kysser i løbet af aftenen inderligt med den kvinde, der dagen efter anmelder ham for voldtægt.

»Jeg er kommet til at kysse med X (den sigtede, red.). Jeg havde ikke lyst, men jeg er dårlig til at sige fra,« fortæller den kvinde, der efterfølgende har anmeldt voldtægten. Hun betror sig dagen efter til Ninna Hedeager Olsen fra Liste Ø.

Den våde abefest - natten til en almindelig hverdag - går så meget over gevind, at en stor del af gæsterne falder omkuld og sover i den dampende hede lejlighed. Luften er tæt af alkohol og lidenskab.

Fire festdeltagere - Ninna Hedeager Olsen, den voldtægtsanklagede mand, det påståede offer og en fjerde ukendt person går alle ind i borgmesterens soveværelse og lægger sig under borgmesterdynerne.

De fire personer ligger meget tæt i sengen. Det står klart, at det er mindst to kvinder og en mand, der er i sengen sammen. Den sidste person kender vi ikke kønnet på.

Som natten skrider frem mærker Enhedslistens teknikborgmester pludselig en hånd, der kærtegner hendes bryst. Angiveligt kommer den blide beføling fra den senere voldtægtsanklagede mand.

Ninna Hedeager Olsen prøver mærkværdigt nok at lade som ingenting. Til Københavns Politi forklarer den røde borgmester, at hun prøver at lade som om, hun sover. Alt tyder på, at den påståede gerningsmand ikke får held i sprøjten med borgmesteren denne nat.

Ninna Hedeager Olsen forklarer også, at hun mærker, at der foregår ting og sager i den trange seng. Men hun er "ikke bevidst om, hvad der sker", forklarer borgmesteren. Det vides ikke, hvor meget tøj de involverede har på i sengen på dette tidspunkt.

Mens Ninna Hedeager Olsen ikke er "bevidst", så foregår der en påstået voldtægt mellem to mennesker, der få øjeblikke før har kysset indgående til festen. Altså den del af festen, der ikke foregik i borgmesterens varme seng.

Selve samlejet foregår ifølge den kvindelige part mellem klokken 00.00 og frem til 10.00 næste morgen. Den kvindelige deltager i samlejet er så beruset eller udmattet, at hun ikke husker noget om den påståede voldtægt før næste formiddag. Da alkoholtågerne fordufter.

Først der går sandheden om nattens dampende møde i borgmestersengen op for hende.

Ninna Hedeager Olsen lægger også lejlighed til morgenmad efter nattens hede udskejelser.
Angiveligt spiser både den voldtægtsanklagede og hans offer med ved bordet i borgmesterens lejlighed.

På et tidspunkt efter morgenmaden fremlægges anklagen om voldtægt i borgmesterens seng, der jo foregår, mens Ninna Hedeager Olsen kun er centimeter væk fra selve samlejet.

Forsvarsadvokaten, der skal tale den anklagede mands sag, er ikke i tvivl:

»Der ikke er noget, der tyder på, at man vil mørklægge sagen af politiske årsager,« erklærer advokat Helle Vibeke Paulsen ved dagens retsmøde. Hun henviser til, at flere politikere allerede har kommenteret den verserende sexsag.

Hun forlanger, at hendes mandlige klient skal løslades, fordi der i hendes øjne ikke er foregået andet end almindelig festivitas i festlejligheden på Nørrebro.

Dommeren vælger ikke at følge forsvarerens råd og fængsler det tidligere mandlige bestyrelsesmedlem af Enhedslisten i København indtil 7. maj.

Ninna Hedeager Olsen er stadig sygemeldt efter det, der ligner et regulært sexorgie i hendes lejlighed natten til 1. april 2019.


(UPDATE Den sigtede i sagen er skolepsykolog Tue Hammer Lerche, der er / var medlem af Enhedslisten på Amager Vest. Tue Hammer Lerche er / var desuden medlem af bestyrelsen i Selskab For Ligestilling. Tue Hammer Lerche er anklaget for vaginal voldtægt af en unavngiven kvinde, der var til stede i borgmester Ninna Hedeager Olsen 's lejlighed og seng. Tue Hammer Lerche er desuden anklaget for blufærdighedskrænkelse af borgmester Ninna Hedeager Olsen, fordi han ifølge anklageskriftet og Ninna Hedeager Olsens vidneudsagn på et tidspunkt befølte borgmesterens bryst.)

Enhedslistepik 


Se også Muslimer kalder dræbte turister for ludere og kællinger på mindeside på Facebook


2 comments:

  1. Haha, det er faame sjov læsning, men hvor ved du dette fra om jeg må spørge`?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Det er baseret på oplysninger, der kom frem ved et retsmøde.

      Delete