Thursday, 18 April 2019

Muslim med Islamisk Stat flag på hættetrøjen forlanger 'ytringsfrihed' i Danmark
Midt i København står en muslim og signalerer, at han holder med Islamisk Stat. Politiet gør intet.

Hundredevis af hadske muslimer har sat Nørrebro, Amager, Albertslund og Aarhus i brand de seneste dage. De muslimske uroligheder begyndte på Nørrebro i København søndag 14. april 2019, da muslimer angreb danske myndigheder med sten og kæppe i forbindelse med en demonstration anmeldt af Rasmus Paludan og Stram Kurs.

En af de hadske muslimer bar en trøje med flaget / logoet fra Islamisk Stat. En terrororganisation som danske soldater har sat livet på spil for at nedkæmpe.

Terrorsympatisøren står midt på Blågårds Plads og forlanger "ytringsfrihed". Det fremgår af en film, der er lagt ud på det sociale medie Snapchat.

Islamisk Stat sympatisøren forlanger, at Rasmus Paludan bliver fjernet fra Nørrebro i København. Et område som den muslimske Snapchat-terrorist opfatter som sit.

De mange muslimer, der lavede optøjer sammen med islamisten, der bar Islamisk Stat-tøj, tog IKKE afstand fra ham. Det leder tankerne hen på, at mange muslimer i Danmark sympatiserer med Islamisk Stat, men blot gør det mere diskret og i tavshed.

Resultatet af optøjerne over hele landet blev, at muslimerne fik det, som de ville have det. Islamkritikeren Rasmus Paludan har fået forbud mod at demonstrere mod islams hadske værdier flere steder i København.
(Snapchat-islamisten ‘La Varrio’ med Islamisk Stat-trøje, søndag 14. april 2019 på Blågårds Plads på Nørrebro i København. Fotos: Snapchat.)

No comments:

Post a Comment