Tuesday, 30 April 2019

Medierne kalder ham dansk, men 'voldtægtslægen fra helvede' havde tolk med i rettenHvorfor skjuler Danmarks Radio, at en voldtægtsanklaget læge er udlænding?

En 32-årig læge fra et københavnsk hospital har udvist grufuld opførsel. Han er anklaget for at have bedøvet og voldtaget to kvinder. I hans hjem finder politiet en vandpistol, der er fyldt med sovemidlet Scopolamin.

Blot en uge før den ene voldtægt opretter lægen et spørgsmål på hjemmesiden 'drugs-forum.com'. Her spørger den sexanklagede læge, hvordan man kan bedøve kvinder med vandpistoler og sovemedicin som pulver.

Poltiet afslører, at lægen har googlet "date rape" (voldtægt under et stævnemøde, red.).

Ifølge politiet bedøver lægen to kvinder med en måneds mellemrum og voldtager dem analt og vaginalt i mange timer. Politiet finder også 14 timers film og 188 fotos med børneporno i lægens lejlighed. Lægen filmer også adskillige andre kvinder, han har sex med. Kvinderne ved ikke, at de bliver filmet.

Det interessante er, at Danmarks Radio og resten af de danske journalister udviser en ekstrem stor berøringsangst. Der fortælles nemlig ikke tydeligt til licensbetalerne, at der med stor sandsynlighed er tale om en udenlandsk læge med indvandrerbaggrund.

Meget langt nede i artiklen kan man læse på nyhedssiden dr.dk, at der sad "en tolk" ved siden af den voldtægtssigtede læge. Denne oplysning er gemt væk med mindre, man læser meget nøje og selv kan lægge to og to sammen.- Hvorfor behøver en helt almindelig mørkhåret "dansk læge" en tolk i en retssag?

- Hvorfor fortæller Danmarks Radio ikke, hvorfor denne tolk er ansat under retssagen?

Lægen med det mørke hår har tidligere erkendt voldtægterne af de bedøvede kvinder overfor en dansk dommer. Tilståelsen er dog senere trukket tilbage.

Nu skal skatteyderne betale lægens tolk i retten. Ligesom de har betalt den 32-årige læges uddannelse i Danmark.Mere om voldtægtssagen og den "danske" læge hos Uriasposten.


(Det øverste foto stammer fra en udenlandsk sag, hvor en læge voldtog en patient)


Se også
Socialdemokrat "væmmes" ved Rasmus Paludan - men synes burkapiger er "stærke"

2 comments:

 1. Sjovt nok jubler vi alle når herboende atleter af anden nationalitet og måske også hudfarve, bringer en medalje hjem til danmark.

  Så kender jublen ingen grænser.
  Tja sådan er der så meget

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det her handler om, at danske medier ikke længere skriver sandheden.

   Delete