Friday, 26 April 2019

Holch Povlsen familien sætter navne på dræbte børnDet er nu slået fast, hvilke af familien Holch Povlsens børn, der på tragisk vis er blevet dræbt af muslimske terrorister i Allahs navn. Direktør Anders Holch Povlsen fra Bestseller oplyser navnene i en sms, som han har sendt til Herning Folkeblad.

De dræbte er Alfred Holch Povlsen på fem år, Agnes Holch Povlsen på 12 år og Alma Holch Povlsen på 15 år.

Anders Holch Povlsen, 46 år, og hans kone Anne Storm Pedersen, 40 år, overlever den muslimske terror sammen med deres 10-årige datter Astrid Holch Povlsen.

"Vi sender jer de kærligste hilsner, kærligste tanker og er dybt taknemmelige over alt den hjertevarme, vi har modtaget de seneste dage," udtaler Anders Holch Povlsen.

Torsdag aften var der arrangeret et mindeoptog med fakler, der skulle mindes ofrene for den muslimske terror på Sri Lanka. Ægteparret Holch Povlsen overværede kort de flere tusinde menneskers optog fra trappen ved deres hjem i Stavtrup ved Aarhus.

Æret være Alfred, Agnes og Almas minde.


(Ekstra Bladet skrev mandag 22. april 2019 nogle forkerte navne på de afdøde i familien Holch Povlsen. Det har efterfølgende ført til en del beklagelige misforståelser i danske og udenlandske medier omkring de tragiske dødsfald.)

Se også
Nej tak til Enhedslisten 's version af fred og kærlighed

Medieskandale: TV 2 journalist Rasmus Tantholdt tjener penge på Søren Pape 's spindoktor

Kan Danmarks Radio dække valgkampen upartisk? Journalisterne hader Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Alternativet 's miljøhyklere flyver til Mellemøsten for at deltage i muslimsk motionsløbNo comments:

Post a comment