Wednesday, 24 April 2019

Danske medier hader islamkritik: Ordet 'junkmedie' skal få danskerne til at rette indSkærtorsdag kunne licensbetalerne høre Radio24syv 's muslimske nyhedsvært læse en nyhed op med en særlig glæde i den arabiske accent. Islamist og journalist Inaam Nabil fortalte i Radio24syvs nyheder klokken 09.00 om de såkaldte 'junkmedier'.

Det er et splinternyt ord, der er opfundet for at dæmpe danskernes islamkritik. Ordet 'junkmedier' skal danskerne nu vænne sig til, når de statsbetalte medier vil håne dem.

Radio24syv, Politiken og Danmarks Radio har allerede taget ordet 'junkmedier' til sig. Det er et skældsord, der fremover skal bruges om 'medier', der leverer "propaganda som nyhedsjournalistik" og prøver at pådutte danskerne egne politiske holdninger.

Umiddelbart virker betegnelsen rigtig god, når man skal beskrive medier som Radio24syv, Politiken og Danmarks Radio.

Ordet 'junkmedie' kan relateres tilbage til en artikel 18. april 2019 i Politiken. Der kritiserer Politiken små medier og blogs, der skriver kritisk om islam og mellemøstlig indvandring i Danmark. Politiken tåler ikke kritik af islam.

Man opfinder så et nedladende ord, der gør, at de politisk korrekte medier selv kan fremstå i et bedre lys.

Radio24syv, Politiken og Danmarks Radio er alle støttet med milliarder af kroner af danskerne. De tre medier bringer ensidige nyheder hver dag og fortæller dagligt om glæderne ved islam og masseindvandringen fra Mellemøsten.

Radio24syvs nyhedsvært Inaam Nabil er vokset om i et dybt religiøst miljø i ghettoen Vollsmose i Odense. Hun har det svært med satiretegninger af sin profet, og hun ønsker mindre ytringsfrihed for danskerne.

Inaam Nabil er også kendt for at ville forbyde digteren Yahya Hassan at komme til indvandrerghettoen Vollsmose. Yahya Hassan er kritisk overfor islam, og så mener journalist Inaam Nabil, at han skal holde sig væk.

Det er denne 'nyhedsjournalist', der med glæde i stemmen fortæller danskerne om de islamkritiske 'junkmedier' i deres eget land.

Radio24syv og Inaam Nabil får op mod 100 millioner skattekroner hvert år af danskerne. Radio24syv er et vaskeægte 'junkmedie', der lader udemokratiske islamister læse nyheder op.


Se også
Radio24syv lod kriminel islamist bortforklare angreb på studentervogne

Tv-chef Nicolai Würtz giver en million til indvandring; det dækker ikke engang flygtningechefens løn

1 comment:

  1. ha, ha...sikke en junk-nyhedsoplæser... :-) :-)

    ReplyDelete