Saturday, 27 April 2019

Islamisk censur og krav om danskernes underkastelse; Center for dansk-muslimske relationer opfordrer alle til at masseanmelde Rasmus Paludan til politiet


Når man lader flere hundrede tusinde muslimer fra Mellemøsten og Afrika flytte ind i Danmark, så er resultatet uundgåeligt islamisk censur og krav til danskerne om religiøs respekt og underkastelse.

Her er det den 'moderate forening' Center for dansk-muslimske relationer, der illustrerer den udvikling. Den tvetungede forening fortæller i danske medier, at foreningen har fokus på den omfattende 'forfølgelse og diskrimination' mod muslimer i Danmark.

Men på sociale medier kan man se, at Center for dansk-muslimske relationer arbejder for islamisk censur af et dansk politisk parti. Center for dansk-muslimske relationer arbejder med at politianmelde partileder Rasmus Paludan fra Stram Kurs til politiet som en del af foreningens religiøse virke.

Flere muslimer giver mere aggressiv censur mod 'de vantro danskere'.

Direktøren for Center for dansk-muslimske relationer hedder Mujahed Abassi / Mujahed Sebastian Abassi. Den islamistiske organisation arbejder sammen med kommunikationsburaeuet Gorilla Media, der også er kendt for at levere indhold og journalistik til Ekstra Bladet. Gorilla Media og Ekstra Bladet har lavet flere kampagner, der skal vise muslimer i et positivt lys. Blandt andet har chefredaktør Poul Madsen fra Ekstra Bladet købt kampagnen 'Nydanmark' og 'Jeg er dansk' af Gorilla Media.

Stram Kurs er ifølge danske medier opstillingsparat til det kommende folketingsvalg. Men i muslimske kredse arbejdes der på højtryk for at censurere partiet. Dette sker udelukkende, fordi Stram Kurs ikke leverer det krævede knæfald for islam og koranen.

'Dansk-muslimske relationer' betyder i realiteten, at danskerne skal underkaste sig islam og koranen.


Se også
Holch Povlsen familien sætter navne på dræbte børn

4 comments: