Friday, 19 April 2019

Allah er stor i Netto
Der kan skrives tykke bøger om indvandrere, der ikke kender og forstår de danske normer for retssikkerhed. I Danmark fængsler vi for eksempel ikke folk, der er imod koranens ord.

Siden 1970’erne har den danske regering godkendt masseindvandring fra Tyrkiet. Tusindvis af tyrkere er strømmet til Danmark.

Problemet er, at selv i 2019 har den store grupper tyrkiske muslimer svært ved at forstå dansk demokrati og det frie ord.

Her er det 37-årige Gülsen Topuk, der har skriftet Erdogans Tyrkiet ud med Danmark. Alligevel forstår Gülsen Topuk ikke, at man kan kritisere hendes religion i Danmark. Den tyrkiske kvinde vil have, at det danske politi skal fængsle islamkritikeren Rasmus Paludan.

Gülsen Topuk forlanger danske statsborgere fængslet, hvis de kritiserer islam offentligt. Det lyder som noget af det, hun har forladt hos præsident Erdogan.

Gülsen Topuk kalder også Rasmus Paludan for “den svin”. Det er stadig et af de største skældsord, en halal-muslim kan komme op med om de danskere, der har åbnet grænsen og skattekassen for tilrejsende tyrkere.

På Facebook kan man se, at Gülsen Topuk “har sine rødder i Tyrkiet” og ofte er på familieferie i Tyrkiet. Men hun har af en eller anden grund valgt det vantro land Danmark som fast bopæl.

Næste gang du er i Netto så kig efter Gülsen Topuk. Det er nemlig hendes daglige arbejdsplads. Gülsen Topuks kvindelige chef i Netto er i øvrigt også indvandrer.

Allah er stor i Netto.


Se også
Tidligere kommunist og DR-profil kalder Rasmus Paludan for "hadefuld"

Muslim med Islamisk Stat flag på hættetrøjen forlanger 'ytringsfrihed' i Danmark

Koran-tyv ‘Ahmani’ / Ahmad el Chaabi bekender i video: “Vi var med guds vilje i stand til at ... forhindre ham i at brænde Koranen.”

Islamisk Stat-sympatisører mfl. på gaden under uroligheder: “Det er nu, de skal brænde ting af.”

3 comments:

 1. Noget helt andet. Har i set den indsamling der er i gang imod Rasmus Paludan. Tjek Nicolai Wurtz, han er manden bag indsamlingen.

  ReplyDelete
 2. Hvis nogen bør fængsles, er det da den tyrkiske halaltæve Gülsen Topuk,for at dyrke noget så kvalmende sygt og altødelæggende som pesten Islam.

  Islam afstedkommer død, krig, undertrykkelse og voldtægter hvor end den uhyggelige ideologi får lov at slå sine giftige rødder. Den pædofile Profeten Svin Muhammed voldtog barnebruden Aisha igen og igen. Islam er rendyrket ondskab. Islam er terror.

  ReplyDelete
 3. Brænd Koranen!!

  ReplyDelete