Sunday, 7 April 2019

20-årig bandekriminel dræbt i Rungsted: Den dræbtes far arbejdede med 'kriminelle unge' i kommunenDet var den 20-årige Mustafa Rashdan, der blev skudt lørdag aften klokken 18.03 i Rungsted.

Mustafa Rashdan bliver af Nordsjællands Politi beskrevet som medlem af en "bandegruppering", og han var ifølge politiet "tilknyttet kriminelle netværk".

Mustafa Rashdan var altså en dybt kriminel muslimsk mand.

Man tror næsten, at det er løgn, men Mustafa Rashdans far har været ansat af Fredensborg Kommune som projektmedarbejder, der skulle forebygge kriminalitet blandt unge. Mustafa Rashdans far var i en periode ansat i et såkaldt 'ungeteam', der blandt andet arbejdede målrettet i indvandrerghettoerne i området.

Mustafa Rashdans dybt religiøse far underviser også på en privat koranskole. Faren har undervist på en nordsjællandsk arabisk friskole siden 1997. Et sted, hvor undervisningen har det formål at give de primært mellemøstlige børn en "indsigt i deres islamiske kulturarv".

Man har altså ladet en muslimsk far til en bandekriminel ung mand arbejde med kriminelle unge i lokalområdet, hvor Rashdan-klanen bor.

Umiddelbart virker det til, at Fredensborg Kommune står med et forklaringsproblem.

Hvorfor skulle skatteborgerne betale for dette?


Se også
Tue Hammer Lerche

Dan Rachlin efter skyderi på Strandvejen: 'Vågn nu op!'

Disse muslimer blev IKKE meldt til 'kommunen'; klædte barn ud som selvmordsbomber

2 comments:

  1. Han ligner ham gutten fra Mujaffa spillet:

    https://www.google.dk/search?q=mujaffa+spillet&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjkxbucwcDhAhXFwKQKHX7rCtcQ_AUIDigB&biw=1341&bih=716#imgrc=6Nlh2kcc9WQ6eM:&spf=1554726952620

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete