Thursday, 28 March 2019

Politiet slår hårdt ned på islamkritisk demo ved Christiansborg: Indberetter far og søn til kommunenPolitiet accepterer ikke børn til islamkritiske demonstrationer.

Man tror næsten ikke sine egne ører og øjne mere. Danske myndigheder truer nu danske statsborgere, der er kritiske overfor islam.

Islamkritiske forældre bliver meldt til kommunen og kan i værste fald risikere at miste deres børn.

Da islamisterne fra Hizb ut-Tahrir afholder en kæmpe muslimsk manifestation på Christiansborg Slotsplads fredag 22. marts 2019, var der nogle få danskere, der mødte op og viste deres modvilje mod islamismen midt i København.

Men Københavns Politi havde også sendt betjente fra politiets 'kriminalpræventive sektion' på gaden. Den kriminalpræventive sektions opgave var at udpege og melde etniske danskere til myndighederne, hvis de havde børn med til demonstrationen.

Her tager en betjent fra Københavns Politi fat i en far under demonstrationen og forklarer, at han vil indberette faren til kommunen og myndighederne. Farens "kriminalitet" består i, at han har taget sit "8- 9-årige" barn med til den islamkritiske demonstration.Politiet underretter kommunen om islamkritisk far

Politibetjenten fra Københavns Politi er nådesløs, selvom faren og andre deltagere i demonstrationen roligt forklarer, at der intet er galt.

Politibetjenten afviser med det samme og fortæller, at han vil gå til myndighederne og oprette en sag.

"Det er i den grad et emne, man skal være voksen for at tage stilling til," erklærer betjenten kort og kontant overfor den chokerede far.

"Nu har jeg meddelt det, og længere er den ikke," siger betjenten i et køligt toneleje, da han forklarer, at han går til myndighederne med en anmeldelse mod faren.

En mand, der har deltaget i en lovligt anmeldt og rolig demonstration. Men Københavns Politi accepterer ikke, at islamkritik kommer børn for øre, og derfor slår politiet ned med hård hånd.

Her er den truende politibetjent på vej væk efter episoden med familiefaren. Den chokerede forælder aner på dette tidspunkt ikke, hvilke konsekvenser politibetjentens underretning til kommunen får.

Farens eneste "forbrydelse" var at tage til en islamkritisk demonstration med sin familie.Muslimerne måtte godt tage deres børn med

I Danmark er loven ikke lige for alle mere. Få meter væk fra den mand, der lige er blevet meldt til myndighederne, afholder op mod 1000 muslimer en kæmpe islamistisk demonstration.

Det er chokerende at se, at Københavns Politi ikke anmelder én eneste muslimsk forælder for at tage børn med til den del af begivenheden på Christiansborg Slotsplads.

Her er et billede af nogle børn til arrangementet, der er kønsopdelt. Læg mærke til barnevognen med et meget lille barn i.

Disse forældre gik fri, fordi de demonstrerede til fordel for islam.På et andet billede sidder en muslimsk far med sine børn på bedetæpper. Han gik også fri.

Københavns Politi lod de muslimske demonstranter være og meldte ikke muslimske forældre til myndighederne.

Hvorfor? Er det særligt slemt at være islamkritisk i politiets øjne?Der er flere tegn på, at danske myndigheder går efter islamkritikere

Den groteske sag fra demonstrationen i København fredag 22. marts er ikke en enestående lejlighed, hvor myndighederne har valgt at slå hårdt ned på folk, der er kritiske overfor islam.

Lige nu risikerer den islamkritisk debattør Jaleh Tavakoli at miste sit plejebarn, fordi hun har delt et link til en terrorvideo, der er offentliggjort på internettet af Islamisk Stat

Her er det Politiken, der omtaler sagen 15. marts 2019.
Kort tid inden har de danske myndigheder informeret Jaleh Tavakoli om, at de tager hendes plejebarn fra hende.

"Hun er ikke en digital rollemodel," erklærer Socialtilsynet overfor den familie, der haft deres otteårige plejedatter hos sig, siden pigen var 48 timer gammel.

Politiet hemmeligholder muslimsk kriminalitet og terror

I længere tid har dele af dansk presse og politikere kritiseret dansk politi for at skjule indvandreres kriminalitet.

Her er det Jydske Vestkysten, der skriver en artikel i maj 2018, fordi Syd- og Sønderjyllands Politi har hemmeligholdt en voldtægtsag med to afghanske gerningsmænd. De har voldtaget to unge piger på et toilet, men uvist af hvilken grund vælger politiet at mørklægge sagen. Dette sker vel og mærke efter, at gerningsmændene er anholdt, og politiet ikke ville skade opklaringen af sagen ved at offentliggøre oplysninger om gerningsmændene.

Borgerne i Danmark må ikke høre om den afghanske voldtægtssag i Esbjerg. Først da Jydske Vestkysten får et anonymt tip og konfronterer politiet, vælger politiet modvilligt at udtale sig.

Politiet prøver simpelthen at skjule muslimsk kriminalitet for borgerne.
I en anden meget alvorlig sag valgte dansk politi også at skjule vigtige oplysninger om islamistisk kriminalitet. Det viser sig, at politiet har fortiet, at terroristen Omar El-Hussein bar en koran på sig under sit angreb i februar 2015 i København

Her er det Kristeligt Dagblad, der i februar 2016 skriver om politiets censur, når det kommer til muslimsk religiøs terror.

Detaljen omkring koranen var yderst vigtig, fordi myndighederne havde luftet tanken om, at terroristen blot kunne være en almindelig kriminel.
Myndighederne angriber islamkritikere

Spørgsmålet er om, loven er lige for alle? Når der finder en kæmpe muslimsk manifestation sted i Danmarks hovedstad, så er det lovligt at tage sine muslimske børn med til demonstrationen.

Men er du etniske dansk borger og stiller dig på den islamkritiske side med din familie, så melder politiet dig straks til myndighederne.

Loven er ikke lige for alle mere. Dansk politi har valgt side og går nu direkte efter de danskere, der er imod ideologien islams udbredelse.

Hvorfor tillader danske politikere dette?

Bedøm selv situationen på dette klip fra Youtube, hvor betjentens aktion er foreviget:

https://youtu.be/pfPKu1lm4bs

Denne betjent er billedet på myndighedernes ny tilgang til islamkritik. "Jeg melder dig til kommunen."Se også Enhedslisten-politiker Bjarne Thyregod til islamkritisk plejemor: “… der er brug for et bekymringsbrev :-)”

Mediernes favorit-muslim kommer til Hizb ut-Tahrirs fredagsbøn

Tyrker truer med at terrorbombe Københavns Hovedbanegård

10 comments:

 1. Marakesh-aftalen in effekt - Stem som I plejer og få mere af den slags!

  Eller Stem på Nye Borgerlige

  ReplyDelete
 2. Det hele er styret af chefen inde i bygningen ved siden af den forsamling af jeg ved ikke hvad, man skal kalde dem. Han leder Danmark ud fra sin egen personlige situation, hvor han slikker EU's toppolitikere et hvis sted, blot for at sikre sig en fremtidig vellønnet toppost, når han forlader posten - eller bliver fravalgt af vælgerne til posten i Danmark. Det er bare så ulækkert at følge og det bevirker, at jeg har tabt alt for Venstre. Stem Nye Borgerlige. De har ikke nogen bred politik at fremlægge - og hvad så? Når det eneste større problem vi har i Danmark er indvandringen fra ikke-vestlige lande, hvorfor så spilde tid på at tale miljø, voksende antal pensionister, integration osv.???

  ReplyDelete
 3. At racistiske skodforældre tager deres børn med for at lære dem at hade, bør bestemt indberettes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jo, men det blev de jo ikke.
   Det var kun de islamkritiske, og dermed antiracistiske forældre der blev indberettet.

   Delete
  2. Det fremgår af artiklen, at politiet ikke tør nærme sig de racistiske skodforældre (for nu at blive i Jørns terminologi):

   "Man tør sandsynligvis ikke bevæge sig ind i flokken af muslimer, for det giver med 100% sikkerhed en masse ballade, råben og skrigen og racismeanklager," skriver kriminalassistenten i et indlæg."

   Delete
 4. Du er da hjernelam at høre på. Og det er ok at forældre som er medlem af en terrororganisation som er forbudt i flere lande tager deres afkom med...?

  ReplyDelete
 5. Strømeren skulle opføre sig som en dansk politibetjent og ikke som en strømer.

  ReplyDelete
 6. Han ser lige så psykopatisk ud som mange af sine muslim-venner... Syg i hovedet... se hans sort-farvede hår, ... for at komme til at ligne sine åndsfrænder.... og de døde øjne, og han er garanteret også gift med een af dem.... for han ligner en magt-freak.... med et forskruet kvindesyn... blottet for intellekt og sjæl... En farlig cocktail at have gående i politiet... TAK til DIG der har lavet denne person-afsløring af denne psykopat...

  ReplyDelete
 7. Hmmmmm - De to billeder af muslimerne der har børn med, er børn der beder.
  Politiet skal vel heller ikke fjerne vores børn, når vi tager dem med i kirke.

  Når det er sagt, er det ganske uhørt, hvis artiklen vel at mærke er korrekt.
  (Jeg forbeholder mig ret til at være lidt skeptisk).

  Jeg mener ikke der er aldersbegrænsning på deltagelse i demonstrationer og håber de myndigheder, der modtager anmeldelsen, krøller den sammen og arkiverer den lodret.

  ReplyDelete