Monday, 25 March 2019

Arabiske dødstrusler mod Rasmus Paludan mødes med stilhed fra Løkke, Pape og FrederiksenFordi partiet Stram Kurs ikke er en del af den politiske elite og har elitens 'gode smag', så betyder konstante muslimske dødstrusler ikke så meget for den danske politiske overklasse.

Ytringsfrihed, sikkerhed og demokrati er for dem forbeholdt inderkredsen på Christiansborg.

Her er Mohammed Ben, der sender en hilsen til partileder Rasmus Paludan, hvor han nævner Paludans 'begravelse' på Christiansborg Slotsplads. En klar dødstrussel, der henviser til, at muslimer vil dræbe Rasmus Paludan ved fredagsbønnen midt i København i dag.

Islamisten Mohammed Ben er "anti-jøde", kæmper palæstinensernes sag, kører BMW, går i skudsikker vest / elefanthue, og så kalder han sin tidligere skole for "lorte skole". (Den skole som danske skatteydere har betalt for)

Alt i alt en perfekt grund til, at Søren Pape & co. vågner op. Lad os huske den omsorg og varme alle på Christiansborg omfattede justitsministeren med, da hans latinamerikanske kæreste var kommet i et slagsmål på et middelmådigt ungdomsværtshus en hverdagsaften.

Det gælder om at prioritere sin omsorg på Christiansborg.

(Tilsendt postering)


Se også
Mediernes favorit-muslim kommer til Hizb ut-Tahrirs fredagsbøn

Rasmus Paludan til intimiderende Daniel Khalaj: “Muhammed, hvorfor går du ikke bare din vej?”

1 comment:

  1. Fejge perkere.....Gemmer jer bag masker.... voldtager, myrder og stjæler... Hvordan kan i dog bilde jer selv ind, at i skulle have GUDS velbehag? JO, det kan i fordi er de indavlede Psykopatiske analfabeter i er. I kan hverken tale, stave eller forstå et civiliseret sprog...

    ReplyDelete