Monday, 4 March 2019

Anmeldte Pernille Vermund for racisme: "Vincent Morris" er svindler og indbrudstyv

Han anmeldte Nye Borgerliges partileder Pernille Vermund for racisme, fordi hun anvendte ordet koranklodser, men han er selv en dybt kriminel storsvindler og tyveknægt. Nu vælter skeletterne ud af skabet hos den jurastuderende, som vi kender som "Vincent Morris".


Kriminel svindler og tyv til fingerspidserne

Vincent Morris blev tiljublet af de politisk korrekte for sine anklager om racisme. Men nu krakelerer overfladen, og selvfølgelig er der tale om en kriminel mand med en anden etnicitet end dansk. Intet nyt under solen.

De seneste dage har medierne været fyldt med historier om den jurastuderende Vincent Morris, der har anmeldt Nye Borgerliges leder Pernille Vermund for racisme.

Men bag den smarte facade gemmer sig en dunkel fortid. Vincent Morris er en svindler, der stjæler penge fra uskyldige, en listig indbrudstyv og er indehaver af en stribe tvivlsomme tvangsopløste firmaer.

De danske medier står selvfølgelig ukritisk klar for at holde mikrofonen for den kriminelle mørklødede mand. Ikke et eneste dansk medier gjorde sig den ulejlighed at tjekke Vincent Morris' baggrund. Kildekritik er en by meget langt væk.

Vincent Morris bliver hurtigt landskendt i medierne som den politisk korrekte "jurastuderende", der ser racisme overalt. Her er det BT i marts 2019:
Skjuler sig bag flere identiteter

Faktisk er "Vincent Morris" slet ikke hans oprindelige navn. Hans tidligere identiteter er Vincent Jonathan Muir eller Vincent Muir, og i virkeligheden er han også kendt som den såkaldte  "fiasko-deltager" i reality-showet Robinson Ekspeditionen på TV3.

I dag går Vincent Morris også under dæknavnet "Vincent Morris Bach" eller "Vincent Bach".

Den smarte jura-snak om racisme blegner i sandhedens skær. En opblæst titel som jurastuderende falmer kraftigt, når man tænker på Vincent Morris' fortid som seriekriminel. Vincent Morris har både begået indbrud ved højlys dag og har svindlet for tusindevis af kroner.

Vincent Morris har ændret sit udseende radikalt de seneste år, og det nye udseende med solbriller og en kort frisure giver et helt andet look.Boligsvindel og tyveri for mindst 90.000 kroner

"Pas på denne mand!" Sådan kan man læse i Ekstra Bladet i november 2014. Den mand, vi i dag kender som "Vincent Morris", franarrer flere boligsøgende store summer i et gigantisk svindelnummer.

Ekstra Bladet, november 2014:Ofrene er dybt berørt

Den boligsøgende Nina Lolle fortæller til medierne, at hun og hendes kæreste er blevet franarret 30.000 kroner af Vincent Morris.

"Jeg har været rigtig ked af det og sur," siger svindelofferet Nina Lolle.

Det viser sig, at Vincent Morris har lejet en lejlighed på Nørrebro i København fra fredag til søndag via firmaet Airbnb. Herefter har Vincent Morris selv udlejet lejligheden via Den Blå Avis, og efterfølgende har han så opkrævet 30.000 kroner i forudbetalt leje fra de interesserede lejere. Flere personer hopper på det smarte fupnummer.

Medierne får kendskab til mindst tre par, som er blevet svindlet af Vincent Morris. Det samlede svindelbeløb er altså på mindst 90.000 kroner.

Da sagen mørklægges, kan der i teorien være tale om flere personer, der er blevet narret og frastjålet penge af den politisk korrekte Vincent Morris.

"Han virkede som en flink fyr," siger ejeren af den lejlighed, som Vincent Morris brugte til sit svindelnummer i 2014.

Sådan her efterlyser Københavns Politi boligsvindleren, da han er på spil i hovedstaden:Vincent Morris siger følgende om sin grove svindel: "'Det er en situation, jeg er rigtig ked af. Den konkrete situation vil jeg forklare til politiet."

Vincent Morris' retorik er dengang - som i dag - "glat som en ål".

Det vides ikke om, Vincent Morris har betalt de tusindvis af kroner, han svindlede sig til, tilbage til sine ofre.

Det fremgår heller ikke om, Vincent Morris ender bag tremmer, da politiet finder ham.

I dag arbejder Vincent Morris i et advokatfirma nord for København. Man har simpelthen sat ræven til vogte høns.Indbrud i lejlighed mens far og børn er hjemme

Vincent Morris' kriminelle karriere stopper dog ikke med den omfattende pengesvindel med falske boliger. Han er også kendt af politiet som en simpel indbrudstyv.

Torsdag 22. september 2011 går en far rundt med sine to små børn i sin lejlighed på Østerbro i København.

Det er eftermiddag, og Lars Bjarke Lazar har lige været i bad, da det ringer på døren. Hans to børn på 11 og fire år leger i lejligheden, udvidende om, hvad der sker. Lars Bjarke Lazar orker ikke at have besøg og åbner derfor ikke døren, hvor det nu også banker på.

Her er indehaveren af lejligheden - Lars Biarke Lazar - sammen med sin søn:Pludselig hører Lars Bjarke Lazar nogle sære lyde fra sin entredør, og Vincent Morris kommer til syne i døråbningen. Han er i gang med et indbrud i lejligheden. "Lige pludselig stak han hovedet ind," fortæller den overraskede familiefar.

Vincent Morris er opdaget og stikker af ned ad trapperne. Lars Bjarke Lazar følger straks efter indbrudstyven, selvom han kun har nået at få undertøj på. Børnene er skrækslagne, fortæller faren senere.

"Stop tyven," råber Lars Bjarke Lazar, da han jagter Vincent Morris gennem Københavns gader - kun iført underbukser og strømper.

Nogle håndværkere ser flugten og fastholder tyven Vincent Morris, politiet tilkaldes og ankommer hurtigt til stedet. Da man anholder Vincent Morris, siger han følgende: "Det er fanme noget lort" og "Jeg ville bare se mig omkring".

Her ses de beredne politibetjente, der anholder Vincent Morris efter hans flugt. De tilkalder ekstra kollegaer over radioen, der transporterer Vincent Morris til politistationen.Lars Bjarke Lazar mener, at Vincent Morris har udset sig netop hans lejlighed, fordi de har mange fælles Facebookvenner, og dermed har Vincent Morris kunnet spionere på hans profil.

Lars Bjarke Lazar siger også, at han har hørt, at Vincent Morris har stor gæld og derfor mangler "hurtige penge".

Vincent Morris anholdes, stilles for en dommer og varetægtsfængsles i 11 dage. Retten vil ikke lade ham gå, fordi han er kendt fra flere andre tilfælde af tyveri og kriminalitet.

Vincent Morris ender i fængsel, fordi han ganske enkelt er prøveløsladt fra en anden fængselsstraf og dom. Så nu venter der igen en tid bag tremmer til Vincent Morris.

Det er denne mand, der blot få år efter spinger ud som "politiske korrekt" og fremsætter hårde racismeanklager mod en dansk politiker.

Man kan dårligt forestille sig et større selvmål.Dunkel fortid med kriminalitet og tv-optræden

Den bundkriminelle Vincent Morris, der i dag løfter racisme-pegefingeren mod Pernille Vermund og andre danskere, er en dømt kriminel. Han har stjålet og svindlet i det meste af sin voksne levetid.

Berigelseskriminalitet, svindel og indbrud er blot isbjergets top. Vincent Morris troede, at han kunne slippe for opmærksomheden blot ved at skifte navn. Men virkeligheden indhentede ham.

Her ses Vincent Morris til en firmafest i 2016, da han er ansat om "topsælger" i et firma, hvor chefen er en mand med mellemøstlig baggrund.Ejer virksomheder, der tvangsopløses

Vincent Morris har en stribe af fallerede og tvangslukkede firmaer bag sig. I alt fem virksomheder har Vincent Morris stået bag. Et af dem hedder VMB Holding, som Vincent Morris stifter i 2016. Firmaet skal sælge IT-produkter på nettet. Men det går tydeligvis ikke godt. I december 2017 erklæres Vincent Morris' firma konkurs, og det tvangsopløses af myndighederne. Al eventuel gæld til den danske stat er tabt.

Få måneder efter denne konkurs etablerer Vincent Morris et såkaldt "inversteringsselskab", der hedder VMB Kapital. Alt kører efter samme model. Firmaet oprettes, og efter kort tid må de danske myndigheder tvangsopløse endnu et af Vincent Morris' selskaber. Det ligner et mønster, når firmaerne blomstrer op og lukkes igen med høj frekvens.

Tvangsopløsning sker, når et selskab ikke overholder de vigtigste af lovgivningens krav.

Man må gå ud fra, at firmanavnet "VMB" står for "Vincent Morris Bach". Blot en af de identiteter som Vincent Morris kendes under i det danske erhvervsregister.

Det er ikke muligt at se en eventuel gæld til staten i Vincent Morris' nu lukkede firmaer. Men man kan konstatere, at firmaerne har svært ved at overholde dansk lovgivning, siden de tvangsopløses.


Modelkæreste i det røde felt

Herunder ses den smarte virksomhedsejer Vincent Morris med en modelkæreste i 2008. Fotomodellen er kendt for at gå amok i vold og ballade på en flyvetur fra Holland til USA. Vincent Morris' tidligere kæreste bliver fængslet i Miami, da hun prøver at undvige politiet.

Alt i alt virker hun som den ideelle partner til den kriminelle Vincent Morris.
TV-stjerne, der hurtigt falmer

Vincent Morris bliver for alvor kendt i offentligheden, da han i 2010 medvirker i TV3's reality-show Robinson Ekspeditionen.

Han forlader dog programmet hurtigt allerede efter det første afsnit og beskrives i medierne som "Robinson-fiaskoen". Eftersigende vil ingen af deltagerne have ham som såkaldt "slave", og Vincent Morris "ydmyges" på den øde ø af den kendte tv-vært Jakob Kjeldbjerg.

"Der må være et eller andet over mig, som ingen gider at have," erklærer Vincent Morris, da tv-programmet vises for seerne. En stjerne er hurtigt falmet på de danske tv-skærme.

I ugebladet Se & Hør erklærer Vincent Morris ellers inden afrejsen til Robinson Ekspeditionen, at han er klar til at have sex på den øde ø.

Da Vincent Morris medvirker i tv-programmet i 2010, står han opført som studerende i økonomi ved Københavns Universitet. Det er altså ikke første gang den nu jurastuderende Vincent Morris er tilmeldt en universitetsuddannelse.

Jura og økonomi virker ikke til at være ens skarpeste side, når man er seriekriminel og har siddet bag tremmer.Den kriminelle sandhed kommer frem

Maskerne er faldet og i dag kender vi nu den mand, der under en ny identitet, anklager danske politikere og befolkningen for racisme og fremmedhad.

Sandheden om de "politisk korrekte" er sjælden køn, når den kommer frem i lyset.

Her er det nogle såkaldte "venligboere" på Facebook, der byder "flygtninge" velkommen (læs: migranter) og deler det politisk korrekte budskab fra den kriminelle Vincent Morris:Her er blot to af de mange naive danskere, der tiljubler den kriminelle Vincent Morris på Facebook.Vincent Morris er en simpel indbrudstyv, svindler og mester i tvangsopløste firmaer. Den smarte jurastuderende blev hurtigt glemt i tv-showet på TV3, og forhåbentligt er den kriminelle svindler snart ude af danskernes tanker - igen.

Pernille Vermund har været til afhøring hos politiet på grund af Vincent Morris' anmeldelse for racisme. I skrivende stund vides det ikke om Pernille Vermund sigtes eller anklages for racisme.(Tilsendt postering)


Se også
Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat Badar Shah går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land

Rød propaganda på Politiken: Når journalister tager deres egne holdninger med på arbejde

30 comments:

 1. Godt arbejde Max. Det er værdifuld information.

  ReplyDelete
 2. Udemærket. Når den etablerede presse ikke gider, så må andre træde til.

  Nu må vi så se hvordfan det bliver modtaget. Men sagen er at hans anmeldelse var rent politisk og ikke på grund af en generel lovovertrædelse.

  det er der så mange 266b anmeldelser der ikke er, og det er bare sagens natur når man benytter den paragraf.

  Nu venter vi så på at politiet får set på anmeldelsen, og om den går videre i retten.

  For reelt er det en prøvesag på om et udtryk som er blevet folkeeje rent faktisk kan udgøre racisme, og den præcedens som en dom kan sætte kan gå ud over alle ord fra negerbolle til franskbrød og alle andre ord hvor en religion, nationalitet eller andet indgår.

  Studenterbrød.... Er studenter virkelig sådan nogle fedtede usunde klatter der er billigt til salg og som folk kun ønsker i et svagt øjeblik hos bageren??

  ReplyDelete
 3. Det er bare fedt at læse. Hvorfor kan jeg ikke læse sådan noget i JyllandsPosten ?

  ReplyDelete
 4. Først og fremmest, så er det sågu et godt og dybdegravende journalistisk researcarbejde, du har lavet med den artikel.
  Og så er det jo ikke første gang i historien, at en jurastuderende eller endog en færdiguddannet jurist er blevet taget for kriminelle aktiviteter.
  Èt er, at han er blevet optaget på jurastudiet, men han må da få svært ved at få arbejde som jurist, når han er færdiguddannet til sin tid?
  Og en eventuel fremtidig advokatbestalling må da være udelukket på forhånd, vil jeg umiddelbart tro, men jeg kan jo tage fejl.
  Det er jo en branche med ikke så få brådne kar.

  ReplyDelete
  Replies
  1. tja han har tilsyneladende arbejde ved en advokatvirksomhed men det kunne være interessant at vide hvilken så man ikke risikerer at blive snøret af ham

   Delete
 5. Meget imponerende og oplysende.

  Men mangler der ikke nogen billeder? "Her ses Vincent Morris ..." og "Herunder ses den smarte ...".

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ateist

   De er kommet på efterfølgende.

   Delete
  2. Bloggen ønskede at være først med historien. Derfor blev historien i første omgang bragt som næsten ren tekst.

   Delete
  3. This comment has been removed by the author.

   Delete
 6. Første klasses journalistik, som vi ikke mere kan forvente af danske journalister

  ReplyDelete
 7. Hvor er det underliget at andre medier bare skriver ukritisk.
  Men det er jo lettere ikke at lave noget.
  her til midnat er den opdateret.

  ReplyDelete
 8. DET var da overraskende.
  Men hvorfor ikke. Der er ikke grænser for, hvor dumt og kvajet de typer mener at kunne opføre sig.
  Jeg håber virkeligt at denne historie bliver kendt viden om. Den kan kun gavne Pernille og vores gode projekt med NB!
  Jeg vil prøve at dele den mest muligt!

  ReplyDelete
 9. Du synes nok , at du er smart ? kan lige infomerer dig om, at du er helt gal på din research og ligger op ad en enjurie sag. Men du er et modigt menneske. Synd for Pernille, at det er personer som dig, der tegner billedet af en tilhænger af hendes parti. Jeg er personligt meget enig med Pernille, men vil aldrig stå i sammenhæng med dig og dine. Kan lige informerer dig om, at Vincent er pæredansk, og du derfor har ytret dig meget racistisk. Synd for Pernille, at du ødelægger hendes chancer for, at komme ind og tage højrebloks stemmer.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvor præcis er der fejl i researchen?

   Delete
  2. Vincent Morris hedder ikke noget dansk, og han ser heller ikke særlig dansk ud. Hvis du kender mere til hans baggrund så kom gerne med det.

   Delete
  3. Kære anonym.
   Vil du ikke lige præcisere, hvor der er fejl i researchen?

   Når du kommer med sådan en påstand, så ville det jo klæde dig at bringe dokumentation.

   Delete
  4. Enig, MH1979

   Free Speech Blog retter fejl, hvis der er sådanne i posteringer på bloggen. Men det er jo lidt svært at rette fejl, når folk som "Unknown" ikke har mod på at oplyse, hvori disse fejl skulle bestå.

   Delete
  5. Unknown

   Hvilke konkrete fejl refererer du til?

   Delete
  6. Vincent indrømmer det hele på sin facebook-væg (link via Uriasposten)

   "Jeg har aldrig været perfekt. Vil jeg heller aldrig påstå. Jeg blev dømt for ca 10 år og 5 år siden - også for nogle ting som medierne ikke har skrevet om. Til gengæld er jeg åben og står ved det hele."

   https://www.facebook.com/vincent.morrisb/posts/2135343766583686

   Delete
 10. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 11. Han er dansker. Og er man "perker", som Kenneth Nielsen siger det, fordi man er mørkhåret med brune øjne ? For så er hele min familien det, på undtagelse af mig. Og vi har været her altid...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bloggen kan jo ikke være ansvarlig for hver eneste kommentar.

   Hvorfor svarer du ikke direkte på Kenneth Nielsen's indlæg? Spørg ham, om det er sådan, man taler til hinanden i Redox.

   Delete
 12. Tak for at sætte ham på plads!

  ReplyDelete
 13. Så mange idioter/inklusiv. Brug jeres tid, KOBSTRUKTIVT PÅ JER SELV! TÅBEN KOMMER BAG TREMMER.

  ReplyDelete
 14. Svinet skal blive i buret.
  De skal ikke assimileres
  de skal heller ikke integreres.
  Næh De skal YT

  ReplyDelete