Tuesday, 5 February 2019

Muslimsk rundvisning hos Fyns Politi uden ledelsens viden

Muslimsk magtdemonstration: Muslimsk betjent hos Fyns Politi arrangerer politisk rundvisning uden at informere ledelsen.

Reelt har en muslimsk betjent fra Fyns Politi i Odense - Elvir Abaz - overtaget magten i politikredsen. Elvir Abaz inviterer politikere på improviserede rundvisninger og kommer med islamistiske udmeldinger på politiets vegne.

Fyns Politi er stærkt islamiseret. Der arbejder muslimer i både ledelsen og i kommunikationsafdelingen.

Den muslimske betjent Elvir Abaz fra Vollsmose og Morten Østergaard udveksler hilsner på sociale medier efter deres møde i indvandrerghettoen. Det er tydeligt, at personer hos Fyns Politi har været indblandet i mødet med De Radikales partileder.


Det var slet ikke meningen, at Fyns Politi skulle blandes ind i det muslimsk / radikale topmøde i ghettoområdet - for det er jo af "privat karakter", når den muslimske betjent Elvir Abaz ytrer i alle tilgængelige medier, at han ikke vil beskytte folk, der er islamkritiske. Og inviterer en partileder på besøg på politistationen. Uden ledelsens viden.

Her kommer den muslimske betjent med en udmelding i Politiken om prioriteringer hos Fyn Politi:

Læg mærke til at Elvir Abaz i sine hilsner til Morten Østergaard fremhæver især de "engagerede civile kriminalitetsforebyggere".

Her er der tale om islamisten Asmaa Abdol-Hamid, der er Fyns Politis direkte talerør til de kriminelle muslimer i Vollsmose.Vi ved altså, at Morten Østergaard bliver inviteret på improviserede rundvisninger af menige muslimer ansat hos Fyns Politi, hvor partilederen hilser på islamister ansat på nærpolitistationen i Vollsmose.

Alt dette sker uden, at ledelsen hos Fyns Politi er indblandet. Muslimerne har reelt overtaget dele af magten hos politiet på Fyn.

Her ses Fyns Politis øverste ledelse i form af Arne Gram, der efter at have overtaget jobbet om direktør i sensommeren 2018 må se muslimske betjente svinge taktstokken i politikredsen.

Den forrige politidirektør - Kit Claudi - havde heller ikke magten over sine politibetjente, der udtrykte direkte mistillid til hende. Ledelsen i Fyns Politi er desværre en skrøbelig størrelse.


Fyns Politi er ikke længere danskernes politi. Det er et politisk-religiøst politi, som danskerne ikke kan have tillid til.


(Tilsendt postering)


Se også
Allahternativet - korankaos og hadithhurlumhej i fuld effekt

Islamist ansat hos politiet undsiger sin arbejdsgiver

6 comments:

 1. Det bliver altså nødt til at være mere sagligt end det her. At der bliver postet meningsartikler er fint, men når det blandes sammen med hvad der bliver nødt til at være objektive nyhedsartikler. Jeg kan lide ideen om denne hjemmeside, men jeg savner saglige facts som jeg kan blive klogere på. Jeg ønsker ikke at det ender med at siden her bliver som den korte avis, en side propfyldt med propaganda og som både venstre og højreorientede griner af.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Der er sikkert alternativer, hvor du kan få dit specifikke behov opfyldt.

   Delete
  2. Det er ikke Free Speech Blogs intention at operere som et traditionelt medie. Desuden bør du være mere specifik, hvad din kritik angår.

   Delete
 2. Måske flere kilder?

  Og også bare en afklaring fra start om artiklen er en reportage eller en meningsartikel. Det kunne være fedt at pege på disser artikler som facts i fx en diskussion, men sætninger som at Fyns politi er blevet politisk religiøst vil føre til at folk stiller spørgsmål om legitimiteten af hele historien. Den parallel skal drages af læseren selv, hvilket ikke ville være et probæem hvis beviser taler for sig selv. Jeg undskylder hvis jeg har lydt nedladende

  ReplyDelete
  Replies
  1. This comment has been removed by the author.

   Delete
  2. Dette er en blog, hvor der ikke udelukkende skrives journalistisk - forstået som foregivende at være objektiv. Der skrives også ud fra et følelsesmæssigt engagement. Det, kan man så mene, er forstyrrende eller en kvalitet eller styrke.

   Delete