Wednesday, 16 January 2019

Uffe Elbæk og Alternativet 's islamistvalgmøde i Albertslund; kvinderne blev hjemme

Uffe Elbæk omfavner Allah; Alternativet holdt vælgermøde for herboende pakistanere ved en næsten kvindefri seance i Albertslund.

Muslimske mænd havde ladet konerne blive hjemme, da Uffe Elbæk og Alternativet kom forbi.

Uffe Elbæk og Alternativet melder sig nu ind i valgkampen. Alle Allahs sejl er sat for at støvsuge de muslimske stemmer i Danmark og ikke mindst i hovedstadsområdet. Derfor ser Uffe Elbæk og Alternativets top stort på tidligere løfter om at "boykotte alle debatter, hvor der ikke er kvinder med", som Alternativet ellers lovede i 2016.

Lørdag 12. januar 2019 dukkede Uffe Elbæk og hans nyudnævnte politiske ordfører Rasmus Nordqvist op til et pakistansk vælgermøde i Danmark. På scenen ser man de to toppolitikere samt Alternativets muslimske spidskandidat i Storkøbenhavn Sikandar Siddique, der er mest kendt i offentligheden for sin støtte til Hizb ut-Tahrir.

Yderst til venstre ses Sajid Rajput, der er præsident i en pakistansk forening funderet i Kashmir i Pakistan.Det meget velbesøgte politiske møde, som Alternativets toppolitkere deltog i, manglede dog noget. Der var næsten ingen kvinder til det muslimske vælgermøde. Kun en enkelt pakistansk kvinde havde denne dag fundet vej til tilhørerrækkerne. Mens mindst 84 pakistanske mænd var mødt frem.De mange muslimske mænd er vant til dette scenarie fra hverdagen. Kun mænd er til stede. Koner, døtre og kærester er gemt væk. Hvad siger Alternativet til det?Uffe Elbæk holder tale til de mange muslimske pakistanere, der måske vil stemme på Danmarks mest politisk korrekte politiker til det kommende folketingsvalg.Men når man læser, hvad Alternativet og Uffe Elbæk erklærede tilbage i 2016 i de danske medier, så virker det en smule sært, at Alternativet vælger at holde et i praksis kønsopdelt politisk arrangement i Danmark.

Her er en overskrift fra TV 2 Nyhederne i 2016.Også Alternativets politiske ordfører - Rasmus Nordqvist - fisker muslimske stemmer og griber straks mikrofonen.Læg mærke til hvad Rasmus Nordqvist sagde til TV 2 Nyhederne i 2016:Rasmus Nordqvist's løfte - "er der ingen kvinder, deltager jeg ikke" - holder altså ikke, når det drejer sig om arrangementer, hvor Alternativet kan score muslimske stemmer.

Her bliver der taget selfies med fremtrædende pakistanere i Danmark. De ved, at Uffe Elbæks parti arbejder for endnu mere åbne grænser, og de har derfor fundet et nyt politisk idol, der forhåbentligt kan skaffe flere pakistanere til Danmark.Her ses Uffe Elbæk i festligt lag med sin pakistanske spidskandidat Sikandar Siddique, der skal få de mange muslimer til at stemme på Alternativet og Uffe Elbæk.

Sikandar Siddique tilhører en pakistansk klan, der ofte har været i magtkamp med en anden pakistansk klan - nemlig "Khan-klanen" i Danmark. Sidstnævnte klan ledes af faren til den berygtede LTF bandeleder Shuaib Khan.Her ses et uddrag fra en artikel i Jyllands-Posten i 2005. Sikandar Siddique er blevet afsløret i at have deltaget til islamistmøder hos Hizb ut-Tahrir, der kæmper for et muslimsk kalifat i Danmark. Men Alternativets spidskandidat erklærer, at han blot var med i Hizb ut-Tahrirs forsamlinger for at "blive informeret".

Forestil dig højrefløjspolitikere i Danmark, der erklærede, at de havde været med til møder i 'nazistiske foreninger', men kun for at "blive informeret".

Citat, Jyllands-Posten, 2005:Sikandar Siddique har ikke kun deltaget i Hizb ut-Tahrirs kalifat-møder. Han har også været med i Socialdemokratiet, hvor han lavede meget politisk ballade tilbage i 2005. Her nægter han på grund af den omtalte klanfejde med "Khan-klanen" at støtte den daværende partifælle og overborgmester Ritt Bjerregaard.

Sådan er ægte pakistansk politik. Æren og Allah kommer før partiet.Her er der kommet en ældre pakistansk mand op på scenen til Uffe Elbæk og Sikandar Siddiques muslimske vælgermøde. Og i et kort øjeblik har en pakistansk kvinde sneget sig ind på scenen.

Sikandar Siddique fortæller på Facebook, at hun er "konferencier". Hun må have følt sig meget ensom i selskab med de mange muslimske mænd på scenen og tilskuerpladserne.Efter Uffe Elbæk og Alternativets vælgermøde med pakistanske Sikandar Siddique får det grønne parti meget ros for at holde taler for de mange mænd i salen.

De fleste lovpriser Allah og lægger dermed tydeligt vægt på islams rolle i Uffe Elbæks arrangement.


"Mashallah" betyder "om Allah vil". Det betyder, at de mange muslimer håber på, at Allah vil gøre Alternativets pakistanske spidskandidat til folketingsmedlem. Indtil videre er det imidlertid vælgere i Danmark og ikke Allah, der bestemmer, hvem, der kommer i folketinget.

Her er der en, der ønsker, at Sikandar Siddque forsætter med det "arbejde", han er ved at "etablere". Oversat til dansk betyder det, at han synes, at det er godt, at Sikandar Siddique er i gang med at udføre sin 'politiske plan' om at blive en magtfuld politiker i Danmark.
Her ses Alternativets leder med flere af de pakistanske vælgere, der skal give ham flere år i folketinget. Mon Uffe Elbæk også får de kvindelige pakistanske stemmer?En pragtfuld pakistansk valgaften er ved at nå sin slutning. Islams regler om, at kvinder ikke er velset i de mandsdominerede muslimske fællesskaber, er stort set blevet overholdt.

Alternativets leder og politiske ordfører bakkede indirekte op om shariareglerne vedrørende kønsopdeling ved offentlige arrangementer.

"Mashallah" til Uffe Elbæk og Rasmus Nordqvist fra Christiansborg.
(Tilsendt postering)


Se også
Alternativet 's spidskandidat til folketingsvalget i Københavns Omegn støtter Hizb ut-Tahrir

3 comments:

  1. #Alternativet #UffeElbæk #reelligestilling #nokernok

    ReplyDelete
  2. Jeg troede ikke islam accepterede homosexueller?

    ReplyDelete
  3. De er nyttige idioter der tror de er gode mennesker, hvis de omfavner fremmed skodkultur og hader deres egen.

    ReplyDelete