Wednesday, 2 January 2019

The same procedure as last year? – The same procedure as every year: Muslimsk nytårspropaganda igenigen

Ren propaganda; danske medier fortæller den samme positive "muslim-historie" hvert nytår.

Du kan sætte dit ur efter det. Nytårsdag fortæller omtrent samtlige danske medier historien om nogle muslimer, der gør rent på Rådhuspladsen i Danmark. Den samme historie gentages hvert eneste år for at få muslimer til at fremstå bedst muligt.


Men det interessante er, at danske medier ikke fortæller den rigtige historie. For når de skriver "muslimer" om de ivrige rengøringsfolk, så er det ikke den fulde sandhed. For de "rigtige" muslimer i Danmark ser faktisk slet ikke på rengøringsmuslimerne som "rigtige muslimer".

Forvirret? Se med her.


Nytår januar 2019 - nu gentages historien igen i danske medier
Som altid når man rammer 1. januar i Danmark, så ser mediernes overskrift sådan her ud. Her er det januar 2019 i Ekstra Bladet.På TV 2 fejrer man den årlige "muslimske rengøring" med ligefrem at sige "tak" til de ivrige muslimer, der kæmper for at komme i medierne 1. januar."Muslimerne" er vantro og forbudt i Pakistan

Danske medier er som altid berøringsangste og uklare, når de skal fortælle historier om muslimer. For sandheden om de rengøringsfolk, der hvert nytår omtales som muslimer, er, at de reelt slet ikke ER muslimer.

De personer, der gør rent hvert år 1. januar, kalder sig selv "Muslimer for fred". På deres hjemmeside kan man se, at de tilhører en religion, der hedder Ahmadiyya.Ahmadiyya religionen er en afstikker fra traditionel islam, men "rigtige muslimer" anser Ahmadiyya for vantro og hader dem. Faktisk er Ahmadiyya forbudt ved lov i det muslimske land Pakistan.

Omtrent alle muslimer i verden tilhører sunni- eller shia-islam. Sunni- og shiamuslimer accepterer på ingen måder Ahmadiyya "muslimer", og mange steder jages de som kættere og vantro, der intet har med islam at gøre.

Følgende beskrivelse er fra SDU. Af Syddansk Universitets beskrivelse af Ahmadiyya-religionen fremgår det, at der er fjendskab mellem "rigtige muslimer" og Ahmadiyya-religionen.

De betragtes som "ikke-islamiske". Hvorfor beskriver danske medier dem så som "muslimer" hele tiden?Historien gentager sig hvert år; januar 2018 er ingen undtagelse

Listen med mediernes gentagelse af de "falske muslimers" nytårsrengøring er ufattelig lang. Lad os tage den i rækkefølge og begynde med årsskiftet 2017/2018

Her vinker de glade Ahamadiyya-religiøse på Rådhuspladsen 1. januar 2018. Som et nyt tiltag i 2018 havde de "uægte muslimer" også udvidet rengøringen til Aarhus, og medierne var parat.Nytår 2017 - medierne gør det igen

I januar 2017 er danske medier på pletten igen. Denne gange kalder man Ahmadiyya-folkenes frivillige indsats for en "nytårsgave" til den danske befolkning.

En befolkning, der hvert år betaler 33 milliarder skattekroner til ikke-vestlig indvandring.Nytår 2016 - vi tager den lige en gang til

1. januar 2016 skal den positive "muslim-historie" skrives nok engang.Nytår 2015 - danskerne skal høre den positive historie igen

Da danskerne er hoppet ind i 2015, står alle de danske medier klar igen. Nøjagtig samme historie. Det begynder at lugte af den vaskeægte propaganda, man normalt kun ser i Mellemøsten.

Denne gang er 50 Ahmadiyya mænd og drenge - måske gør kvinderne ikke rent indenfor denne sekt - mødt op på Rådhuspladsen, og medierne kalder dem muslimer nok engang.Nytår 2014 - medierne er klar igen ... og igen

Den 1. januar 2014 fortæller den Ahmadiyya-religiøse Kashif Ahmad, at han har fået TV 2 Nyhederne til at kigge forbi. Og at den årlige "muslimer gør rent" historie kan opleves i TV 2's 19 Nyhederne.

Kashif Ahmad er også kendt som stifter og leder af Nationalpartiet. I den forbindelse fremstilles Kashif Ahmad også som "muslim" i danske medier. Trods det faktum at omtrent alle muslimer anser ham som "ikke-islamisk".Nytår 2013 - danskerne fodres med samme historie

1. januar 2013 er alle de danske medier på pletten igen. Nu skal der fortælles positive historier om muslimske migranter.

Læg mærke til at det hele er kønsopdelt. Ingen kvinder eller piger deltager i rengøringen. Det er kun mænd og drengebørn. Kvindens plads er hjemme.Nytår 2012 - gentagelse fremmer forståelsen

Alle medierne rapporterer om den gode gerning fra migranterne, der rydder op nytårsdag. Også i 2012 kører historien. Her i den politisk korrekte Politiken.Men også Ekstra Bladet er som altid med, når der skal skrives positive historier om indvandrereNytår 2011 - det får aldrig en ende

1. januar 2011 skal historien lige fortælles endnu engang. Selvom vi er ved grænselandet i Sønderjylland, så kan Flensborg Avis skam også fortælle om Ahmadiyya-migranter, der gør rent i det dansksindede Slesvig.

Flensborg Avis fortæller først historien 2. januar - det er normalt 1. januar hvert år, at den positive historie om Ahmadiyya-rengøringen fortælles.Europæiske medier hopper også på "rengøringshistorien"

Det er ikke et tilfælde, at man ser rengøringen omkring nytår i Slesvig. Over hele Europa hopper medierne på historien om migranterne, der gør rent efter den oprindelige befolknings nytårsudskejelser.

Her er vi Norge, hvor mediet VG fortæller den samme historie ved nytåret 2006/2007.Herunder er det norsk TV 2, der gentager den historie som danske medier fortæller hvert år. Her er vi ved årsskiftet 2016/2017.Men også i Tyskland kan man opleve den samme rengøringshistorie. Her fortæller Ahmadiyya-religionen om deres egen indsats overalt i Tyskland omkring nytåret 2015/2016Også i den belgiske by Antwerpen kan man se migranterne gøre rent. Det ligner en koordineret indsats på tværs af europæiske lande.


Koordineret europæisk religiøs propaganda

Det står klart, at Ahmadiyya-migranters nytårsrengøring ikke blot er en tilfældig god gerning, der foregår, når den mandsdominerede sekts mænd og drenge udøver kønsopdelt rengøring efter nytårsaften. Selvom det er den historie, som danske medier gerne vil fortælle den danske befolkning. Det er reelt en koordineret religiøs propaganda-maskine, der kører på tværs af EU's landegrænser.

Det er også særdeles tvivlsomt om, medierne taler sandt, når de kalder migranterne for "muslimer". For kan man være muslim, hvis næsten alle muslimer ikke anser Ahmadiyya-religionen som "islamisk"?

Tænk over alt dette når du år efter år ser de politisk korrekte danske medier fortælle den samme rengøringshistorie fra Rådhuspladsen ... igen og igen ... og igen.(Tilsendt postering)


Se også
Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat Badar Shah går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land

No comments:

Post a Comment