Thursday, 3 January 2019

"Racister og DF'ere" betaler pædofili-begejstret filminstruktørs livsvarige hædersydelse

Filminstruktøren Christian Braad Thomsen har levet af statens livsvarige hædersydelser til kunstnere siden 1991 og har igennem et langt liv høstet millioner af kroner fra de danske skatteydere i filmstøtte til sine mange film.

Hvor mange højreorienterede kunstnere modtager "hædersydelser" fra Statens Kunstfond?

I offentligheden er Christian Braad Thomsen mest kendt for sin positive holdning til pædofili. Dette er fra BT i 2012:Christian Braad Thomsen er meget klar i sine iagttagelser. For eksempel mener han, at en 30-årig mand og en dreng på 14 år eller et yngre barn sagtens kan have et seksuelt forhold.Alligevel tikker statens penge, som blandt andet bliver inddrevet fra "racisterne og DF'ere", ind til den kulturradikale kunster hver eneste måned resten af hans liv.

I 2019 er den ydelse potentielt på 163.000 kroner, som danske "racister og DF'ere" er tvunget til at indbetale til Christian Braad Thomsen.


(Tilsendt postering)


Se også
Tabu: Bogafbrænding på Ordkraft

Søren K. Villemoes konfronterer en kendt pædofil, der ønsker den seksuelle lavalder endnu længere ned end Christian Braad Thomsen

At vende det blinde øje til (det er ikke alle former for pædofili, som Weekendavisen 's redaktør Søren K. Villemoes fordømmer)

No comments:

Post a Comment