Wednesday, 30 January 2019

Lars Løkke til danskerne: Drop terrorfrygten - men statsministeren bruger millioner af skattekroner på sin egen terrorsikring

Danmarks statsminister Lars Løkke Rasmussen benytter ofte lejligheden til at belære den almindelige dansker om, at man skal droppe terrorfrygten.Hykleriet fra Lars Løkke fremstår imidlertid tydeligt, når man ser, hvad Lars Løkke har sat i værk af terrorsikring for sig selv privat og på sin arbejdsplads Christiansborg.

Danskerne skal leve normalt, mens Lars Løkke bruger millioner af skattekroner på at sikre sig selv.Sådan her har Danmarks statminister sagt til Politiken. Danskerne skal "ranke ryggen" og "lære at leve" med terrorens væsen.Løkke sikrer sig personligt mod terror

Statsminister Løkke forlanger, at danskerne "ranker ryggen" og lever med terror. Samtidig betaler danske skatteydere store summer for at sikre Lars Løkke mod terror.

Her er det Lars Løkke Rasmussens hjem i Nyhavn midt i København. Terrorsikringen er i top.

Løkkes indgangsdør er bag den gule cirkel i den mondæne liebhaverejendom. På husvæggen kan man se topmoderne videokameraer, og overfor Løkkes lejlighed er parkeret to overvågningsbiler fra Politiets Efterretningstjeneste.Her fra en anden vinkel, hvor man kan se flere moderne specialkameraer, der overvåger området ved Løkkes hjem.Her ses Lars Løkke med sin hund på sin altan i sin terrorsikrede lejlighed.Her ses en specialudstyret antiterror-politibetjent, der er stationeret tæt på Lars Løkkes private hjem. Modsat danskerne vil Lars Løkke ikke lære at leve med frygten. Han vil beskyttes.Lars Løkke mener, at danskerne skal lære at leve med terror. Men privat følges Lars Løkke altid af to eller flere livvagter, der kan beskytte Løkke mod potentielle terrorister.Løkke terrorsikrer sin arbejdsplads

Når Lars Løkke møder på job, så vil han modsat, hvad han prædiker overfor befolkningen, ikke selv leve med terrortruslen. Så terrorsikringen er i top på Lars Løkkes arbejdsplads Christiansborg.

Her er hovedindgangen til Christiansborg. For blot få år siden gik alle politikere, journalister, besøgende med mere ind ad den store dør i midten.I dag er der bygget en specialindgang under trappen til højre, hvor man skal henvende sig som besøgende i Danmarks parlament.Bag døren er et kæmpe terrorsikkerhedsopbud. Alle besøgende skal have scannet deres krop og bagage akkurat, som man ser det i lufthavne.

Lars Løkke vil ikke gå på kompromis med sin sikkerhed, og borgerne skal tjekkes grundigt for potentielle våben.Løkke sikrer sig mod lastbilangreb

Løkke frygter selvfølgelig også de dødelige angreb med biler og lastbiler fra muslimske terrorister. Men hvor han forlanger, at danskerne lever med frygten, så vil han selv være 100 procent sikker, når han er på arbejde.

Her ses den såkaldte bagindgang til Christiansborg også kendt som ridebanen.

På dette billede, der er taget for få år siden, kunne alle biler frit og bekvemt køre via ridebanen.I dag er der installeret jernpæle, så biler og lastbiler med terrorister kan stoppes, inden de når hen til Lars Løkke.Her ses jernpælene  tættere på. Pælen kan køres ned i jorden, hvis Lars Løkke eller andre politikere skal ind på Christiansborg i bil.Her ses indergården ved Christiansborgs hovedindgang og trappe. For få år siden kunne danskerne køre igennem og spare tid i trafikken. Der kunne også køre taxaer, som kunne af- og påsætte passagerer. Men det sluttede brat.I dag er der spærret for trafik, og Lars Løkke har fået sat de berygtede jernpullerter op, der kan stoppe terrorlastbiler med muslimske fanatikere.Her ses den samme sikring mod terror, også her kan pælene sænkes ned i jorden, så Lars Løkke kan køre forbi i sin ministerbil.Intet er der sparet på, når Lars Løkke Rasmussen skal have dulmet sin terrorfrygt. Det er kun de danske skatteydere, der skal lære at leve med deres frygt for terror.Slotspladsen sikres mod muslimske terrorlastbiler

På Christiansborgs Slotsplads frygter Lars Løkke også, at de frygtede terrorlastbiler kan komme helt tæt på folketingssalens vinduer, hvor Løkke ofte er på talerstolen.

Indtil man kunne finde en varig løsning, blev der lagt kæmpe kampesten rundt om hele slotspladsen.Den endelige løsning blev, at man lagde nogle kugleformede sten i en bue rundt om Lars Løkke og hans kollegaer. Terrorsikringen fik af arkitekten navnet perlekæden.

I folkemunde kaldes terrorsikringen for korankugler, og de skal dæmme op for islamistiske selvmordsangreb i lastbiler.Hvorfor finder danske skatteydere sig i at blive behandlet sådan af deres folkevalgte?

Det er hykleri, at Lars Løkke forlanger, at danskerne skal lære at leve med frygten, mens han selv beskytter sig forfra og bagfra mod terrorens uvæsen.


(Tilsendt postering)


Se også
Ufatteligt DR hykleri: Danskerne skal droppe terrorfrygten, mens Danmarks Radio terrorsikrer som aldrig før

No comments:

Post a Comment