Thursday, 3 January 2019

Hizb ut-Tahrir 's Nørrebro-moske: Terrorrede og kønsadskillelse

Hizb ut-Tahrirs moske Masjid Al-Faruq-moskeen i Heimdalsgade i København er uvist af hvilken årsag hidtil gået stort set under radaren hos pressen. Til trods for at Omar El-Hussein blev inspireret til sine angreb i moskeen, og at Lars Hedegaard 's attentatmand Basil Hassan og terrordømte Said Mansour kom i moskeen.

- Masjid Al-Faruq er den moske, som terroristen Omar El-Hussein kom i
- en af moskeens imamer har opfordret til at dræbe jøder
- arrangementet juleaften er KUN for mænd (se invitation)
- islamistorganisationen Hizb ut-Tahrir hører til i moskeen - Hizb ut-Tahrir arbejder for et verdensomspændende kalifat

Også selveste juleaften var der aktivitet i islamist-moskeen på Nørrebro. KUN for mænd.Et muslimsk venindepar ville gerne afsted til moskeens julearrangement. De sender hjerter til hinanden og kalder hinanden "skat".Parret inviterer straks en tredje veninde, de mener skal med til arrangementet i islamist-moskeen.Men desværre må en muslimsk mand fortælle de tre kvinder, at de ikke er velkomne i moskeen på grund af deres køn.Mange fra venligbo-segmentet vil nok erklære, at sådan et arrangement kun tiltrækker et fåtal.

Men i hvert fald 70 muslimer har liket arrangementet. Så mon ikke der blev fuldt hus 24. december 2018 klokken 18? Altså af muslimske mænd.(Tilsendt postering)

Se også
Alternativet 's pakistanske kulturborgmesterkandidat Badar Shah går ind for kønsadskillelse; pigerne må ikke komme med i BonBon-Land
No comments:

Post a Comment